Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 gr rundergehakt 1 ui, fijngehakt 1 teentje knoflook, gehakt 1 blik tomaten, in stukjes 3 eetlepels tomatenpuree 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 80 gr fijngesneden ui 4 theelepels uitgeperste knoflook 1 theelepel gedroogde oregano 3,5 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr bijgesneden biefstuk 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 4 eetl. bakolie 1+1/2 theel. fijngehakte gember 2 theel. fijngehakte knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr bijgesneden biefstuk 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 4 eetl. bakolie 1+1/2 theel. fijngehakte gember 2 theel. fijngehakte knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIn het magazine Proef+ (een uitgave van Gall & Gall) stond dit recept voor runderpie. Nu heb ik normaliter bepaald geen hoge hoed op van Allerhande[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 500 g riblappen 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 25 g macadamianoten 4 el olie 2 tl ketoembar 1 tl djinten (gemalen komijn) 4[...]
Bron: ah.nlEen stoofschotel met fruit? Ja! Het is niet alleen gezond maar ook nog eens heel erg lekker, en de specerijen en gedroogde limoenen zorgen ervoor dat het niet[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit Indische gerecht heb ik jaren geleden eens gegeten, nou ja, iets wat erop lijkt in ieder geval. Helaas had ik het recept niet, dus ben ik zelf gaan[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIn het magazine Proef+ (een uitgave van Gall & Gall) stond dit recept voor runderpie. Nu heb ik normaliter bepaald geen hoge hoed op van Allerhande[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1 pond suddervlees in blokjes 3 cm verse gember 1 dessertlepel kurkuma of koenjit (geelwortel) 1 dessertlepel komijn 1 eetlepel bruine suiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond suddervlees in blokjes 3 cm verse gember 1 dessertlepel kurkuma of koenjit (geelwortel) 1 dessertlepel komijn 1 eetlepel bruine suiker[...]
Bron: smulweb.nl