Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 kg runderfilet, in blokjes 1 takje tijm 1 laurierblad 1 takje rozemarijn 1 teentje knoflook plantaardige olie voor de[...]
Bron: allrecipes.nlDoor vlees urenlang op lage temperatuur in de oven te stoven, wordt het boterzacht en extra lekker. Ingrediënten : 3 el olijfolie 1,5 kg sukadelappen 175 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDoor vlees urenlang op lage temperatuur in de oven te stoven, wordt het boterzacht en extra lekker. Ingrediënten : 3 el olijfolie 1,5 kg sukadelappen 175 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDit Indische gerecht heb ik jaren geleden eens gegeten, nou ja, iets wat erop lijkt in ieder geval. Helaas had ik het recept niet, dus ben ik zelf gaan[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pond suddervlees in blokjes 3 cm verse gember 1 dessertlepel kurkuma of koenjit (geelwortel) 1 dessertlepel komijn 1 eetlepel bruine suiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 stuk schoudervlees van 1 kg -200 g gesneden ontbijtspek -60 g varkensvet of reuzel -veel soepgroenten -3 uien (grof gesnipperd) -1/8 l hete[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el. plantaardige olie*750 gr.riblappen in blokken*350gr.verse zilveruitjes,gepeld*4 tenen knoflookfijngehakt*3 laurierbladen*10 zwarte[...]
Bron: smulweb.nl1 kg. runds-of kalfsvlees, 1 kg. zeer kleine sjalotjes, 1 grote ui, 4 teentjes knoflook, 4 tomaten, 4 laurierblaadjes, 1 takje rozemarijn, 3 kruidnagels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 2 laurierbladeren 6 jeneverbessen 1 kaneelstokje 300 gr. winterwortel 750 gr. runderrollade 1 dl. bouillon 3 el. olijfolie 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond suddervlees in blokjes 3 cm verse gember 1 dessertlepel kurkuma of koenjit (geelwortel) 1 dessertlepel komijn 1 eetlepel bruine suiker[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 10 4 laurierbladeren 12 kruidnagels 7 foelieblaadjes 2 teentjes knoflook 55 gr bruine suiker 30 gr salpeter (optioneel) 450 gr zout[...]
Bron: allrecipes.nl