Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 6 personen 1 kg sukadelappen, in 3 cm stukjes (ik had Schotse Hooglander vlees) 70 ml olijfolie 6 grote knoflooktenen, fijn 2 e tomatenpuree genoeg zelf[...]
Bron: smulweb.nl1 kg.rundvlees 2 tomaten ontvellen in stukken snijden 2 grote uien schillen in stukken snijden 6 tenen knoflook in stukjes hakken 3 kruidnagels 3[...]
Bron: smulweb.nlIn het magazine Proef+ (een uitgave van Gall & Gall) stond dit recept voor runderpie. Nu heb ik normaliter bepaald geen hoge hoed op van Allerhande[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 750 gram runderstoofvlees, in blokjes gesneden 2 uien 50 gram braadboter 1 el bloem 1 blikje tomatenpuree (40 gram) 1 flesje donker Bockbier 2[...]
Bron: smulweb.nlDoor vlees urenlang op lage temperatuur in de oven te stoven, wordt het boterzacht en extra lekker. Ingrediënten : 3 el olijfolie 1,5 kg sukadelappen 175 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDoor vlees urenlang op lage temperatuur in de oven te stoven, wordt het boterzacht en extra lekker. Ingrediënten : 3 el olijfolie 1,5 kg sukadelappen 175 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIn het magazine Proef+ (een uitgave van Gall & Gall) stond dit recept voor runderpie. Nu heb ik normaliter bepaald geen hoge hoed op van Allerhande[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 600 gram magee runderlappen* 3 grote uien* 35 gram boter* 1/2 theelepel bruine suiker* 1 eetlepel bloem* 4 dl runderbouillon* 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 stuk schoudervlees van 1 kg -200 g gesneden ontbijtspek -60 g varkensvet of reuzel -veel soepgroenten -3 uien (grof gesnipperd) -1/8 l hete[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gram rundvlees (riblappen of ander stoofvlees), 3 uien, blokje runderbouillon, 2 flesjes bier, 4 laurierbladeren, een derde ontbijtkoek, 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 10 4 laurierbladeren 12 kruidnagels 7 foelieblaadjes 2 teentjes knoflook 55 gr bruine suiker 30 gr salpeter (optioneel) 450 gr zout[...]
Bron: allrecipes.nl