Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 500 gr lamsstoofvlees, in blokjes 500 ml runderbouillon 250 ml droge rode wijn 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. sesamolie 1 eetl. citroensap 25 g verse gemberwortel, geschild en fijngesneden 3 eetl. munt, fijngesneden 350 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 500 g lamsbout zonder been 1 ui 1 citroen 50 g boter 1 vleesbouillontablet 400 ml kraanwater 1 laurierblaadje 2 takjes tijm 250 g gewelde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 takje rozemarijn 2 teentjes knoflook 1 theelepels (balsamico)azijn 1 theelepel scherpe mosterd (bijv. Dijon) 4 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g sperziebonen ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen (46 g) 50 g boter 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 schaal lamslende met sinaasappelsaus ((670 g)*) 600 g aardappels (vastkokend, schoongeboend) 600 g wortels 1 theelepel gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlOverlopend van inspiratie na de workshop van Annabel Langbein liep ik bij de slager naar binnen. Van alle ideeën kon ik geen keuze maken, en blijkbaar was dat[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen -750 g uitgebeende lamsbout MARINADE: -2 glazen rode wijn -2 eetlepels olie -2 grote uien (in plakken gesneden) -1 wortel (in schijfjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voldoende lamsvlees of een bout genoeg voor 4 personen of evt. meer. Hulpmiddelen Braadpan, + oven Voorbereiding Lamsvlees marineren in rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g. lamsvlees, 3 etl. olijfolie, 1 grote ui, 1-2 knoflookteentjes,1 rode paprika, 1 etl gemalen koriander, 1 theelepl. gember, 350 g.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 aardappelen 2 eieren 1 klein uitje (bijv. zilverui) peper & zout 1 tl. bouillonpoeder 1 dl. olijfolie 1 kleine courgette per persoon 4 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 g uitgebeende lamsbout MARINADE: -2 glazen rode wijn -2 eetlepels olie -2 grote uien (in plakken gesneden) -1 wortel (in schijfjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 el boter 700 gr lamsvlees, in blokjes van 2,5 cm gesneden 700 gr preien, gesneden in stukken van 10 cm 8 sjalotten, in stukken gesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 el boter 700 gr lamsvlees, in blokjes van 2,5 cm gesneden 700 gr preien, gesneden in stukken van 10 cm 8 sjalotten, in stukken gesneden 1[...]
Bron: smulweb.nl