Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Vroeger in Rotterdam…. Zo aan het eind van de week is de puf er wel eens uit en wil ik niet te lang in de keuken staan. Maar om nou direct eten te halen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOnlangs at ik in een lunchrestaurant waar je halve kopjes soep kon bestellen. Een geweldig idee wat mij betreft, want vaak vind ik de combinatie van een hele[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet receptje heb ik gehaald uit de Libelle en prijkt bovenaan mijn stapel 'dat wil ik ooit eens klaarmaken' gerechtjes. Het is een eenvoudig hartverwarmend[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beLinzen zijn een 'staple food' voor vegetariërs ( nog steeds geen mooie vertaling voor gevonden ). Jammer dat ze er soms zo onappetijtelijk en on-sexy uitzien.[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlUitje, knoflook, verse gember & garam masala kruiden. Linzen en heet water toevoegen, Zorg dat de linzen onder water staan en doe ongeveer om de 10 minuten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlTsja, wat zal ik erover zeggen. Ik ben er niet wild enthousiast over. De smaak was ok. Het smaakte een beetje naar rookworst, maar dan zouter. Qua smaak pasten[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlZoals jullie al aan de zwaar monochrome foto zien is dit weer een recept dat niet voortkomt uit zorgvuldige planning met intrigerende fotogenieke ingrediënten.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVoor 6 personen: Snij 2 uien, 2 stengels bleekselderij, 1 rode paprika en 4 wortels in stukjes. Was 400 gram rode linzen. Doe een klontje boter in een pan en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Rode split linzen Groenteboulion Ui Winterwortel Hulpmiddelen Staafmixer Voorbereiding Kook 1.5 l groentebouillon. Winterwortel schoonmaken en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Twee teentjes knoflook, een klein blikje tomatenpuree, een liter water, twee blokjes groentebouillon, en natuurlijk: linzen ("een kopje vol"[...]
Bron: smulweb.nl