Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 6 personen 400 gr rode linzen 1 liter groentebouillon (tablet) 2 uien 1 laurierblad zout 1/8 liter room 1 stuk zalmfilet van ± 200 gr 1 dunne prei[...]
Bron: smulweb.nlAltijd makkelijk om soep te kunnen eten in m'n pauze voor de koopavond. Dit recept komt uit de Foodies van januari 2009 (beetje aangepast). Het resultaat zag[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUitje, knoflook, verse gember & garam masala kruiden. Linzen en heet water toevoegen, Zorg dat de linzen onder water staan en doe ongeveer om de 10 minuten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlTsja, wat zal ik erover zeggen. Ik ben er niet wild enthousiast over. De smaak was ok. Het smaakte een beetje naar rookworst, maar dan zouter. Qua smaak pasten[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlGeïnspireerd door de blog van Nada uit het Midden-Oosten; in die regio worden linzen veel meer gegeten dan bij ons. Er stond een leuk recept op haar blog[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlGisteren aten we linzensoep. De helft heb ik ingevroren en eten we later nog eens. Voor de soep gebruikte ik deze keer spekjes, 2 dunne preien[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 8 personen 1 theeglas (250 ml) rode linzen, 3 of 4 (kruimige) aardappelen, 1 ui, zonnebloemolie, tomatenpuree, rode schilfer peper (pul biber), zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 klontje boter, 1 ui, bloem, 2 bouillonblokjes, water, gedroogde rode linzen, 5 blaadjes verse munt, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Twee teentjes knoflook, een klein blikje tomatenpuree, een liter water, twee blokjes groentebouillon, en natuurlijk: linzen ("een kopje vol"[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gr linzen * 2-3 rijpe fijngesneden tomaten * 2 middelgrote fijngehakte uien * 2-3 teentjes knoflook * 1/4 kopje sterke azijn * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels zonnebloemolie, vol glas (250 ml) rode linzen, 1 grote ui, 2 bouillonblokjes (kip), 1 theelepel kerrie (masala), 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nl