Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen 1 el olijfolie 2 uien, fijngesneden 250 g groene linzen 1 l groentebouillon 50 g Emmentaler AOC, in blokjes zout, peper Garnituur: 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 400 gr rode linzen 1 liter groentebouillon (tablet) 2 uien 1 laurierblad zout 1/8 liter room 1 stuk zalmfilet van ± 200 gr 1 dunne prei[...]
Bron: smulweb.nlAltijd makkelijk om soep te kunnen eten in m'n pauze voor de koopavond. Dit recept komt uit de Foodies van januari 2009 (beetje aangepast). Het resultaat zag[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 tenen knoflook, geperst, 2 el olijfolie, 250 gram broccoli (kleine roosjes), 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g), 4 tl vegetarisch bouillonpoeder, 150 g[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1 (rode) ui 250 gram magere spekreepjes 2 eetl. olijfolie 2 tenen knoflook 5 stengels bleekselderij 4 tomaten (ontveld) 2 gele paprika`s 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 3 koppen linzen - 1 grote ui, fijngesnipperd - 2 blaadjes laurier - 10 teentjes knoflook - 500 gram tomaten uit blik, pureerd - peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 2 stengels bleekselderij 400 g linzen (blik, uitgelekt) 400 g kikkererwten (blik, uitgelekt) 4 el olijfolie extra vierge met knoflook[...]
Bron: ah.nlUitje, knoflook, verse gember & garam masala kruiden. Linzen en heet water toevoegen, Zorg dat de linzen onder water staan en doe ongeveer om de 10 minuten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlTsja, wat zal ik erover zeggen. Ik ben er niet wild enthousiast over. De smaak was ok. Het smaakte een beetje naar rookworst, maar dan zouter. Qua smaak pasten[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlGeïnspireerd door de blog van Nada uit het Midden-Oosten; in die regio worden linzen veel meer gegeten dan bij ons. Er stond een leuk recept op haar blog[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlI ngrediënten voor 4 personen 200 g Castelluccio-linzen of vervang ze door Puy-linzen 50 g vetspek (lardo) 20 st gepofte kastanjes* stevig brood Tomatenpuree[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGisteren aten we linzensoep. De helft heb ik ingevroren en eten we later nog eens. Voor de soep gebruikte ik deze keer spekjes, 2 dunne preien[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comgegeten op 9 januari. Alweer vergeten foto's te maken! dus maar op internet gezocht naar plaatjes die leken op wat wij gegeten hebben. De soep was smakelijk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 8 personen 1 theeglas (250 ml) rode linzen, 3 of 4 (kruimige) aardappelen, 1 ui, zonnebloemolie, tomatenpuree, rode schilfer peper (pul biber), zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 klontje boter, 1 ui, bloem, 2 bouillonblokjes, water, gedroogde rode linzen, 5 blaadjes verse munt, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nl