Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 1 kilo geschilde vastkokende aardappelen 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook en Fijne kruiden 4 eetlepels melk 75 gr geraspte kaas[...]
Bron: smulweb.nlVandaag een klassieker; de aardappelgratin. Deze mag natuurlijk niet ontbreken bij het traditionele Kerstdiner. Je kunt hem prima de dag van te voren bereiden[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe Aardappel, die de basis vormt van de heilige 3-eenheid Aardappel-Vlees-Groente van de Nederlandse keuken, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. De Inca's[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMet deze temperaturen heb ik absoluut geen zin om uren achter het fornuis te staan. Daarom is er niks makkelijker als voorbereiden en in de oven schuiven. Dit[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comIngrediënten 1 kg vastkokende aardappel 2 eieren 1 teen knoflook 150 ml volle melk 125 ml slagroom 1 mespunt nootmuskaat 100 g Zwitserse gruyère (kaas)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g geraspte gruyère (kaas) zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlAardappelgratin Wat heb je nodig: 750 gram aardappels in dunne plakjes 1 teen knoflook in dunne plakjes 250 ml slagroom 150 gram geraspte oude kaas peper en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDe Aardappel, die de basis vormt van de heilige 3-eenheid Aardappel-Vlees-Groente van de Nederlandse keuken, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. De Inca's[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVandaag een klassieker; de aardappelgratin. Deze mag natuurlijk niet ontbreken bij het traditionele Kerstdiner. Je kunt hem prima de dag van te voren bereiden[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBij de varkenshaasjes met appel aten we gisteren aardappelgratin. Voor 4 personen had ik ongeveer 750 gram vastkokende aardappelen tot flinterdunneplakjes[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen - 1 kg aardappelen vastkokend, geschild - 4 tenen knoflook, fijn gesneden - 1 beker slagroom (250 ml) - 150 gram gemalen Goudse kaas 48+ - 30[...]
Bron: smulweb.nl