Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 4 8 grote aardappelen plusminus 30 gram roomboter 250ml room (of meer bij meer personen) naar smaak zout en versgemalen peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 middelgrote ui 100 ml room 1kg aardappelen, geschild en zeer dun gesneden 2 teentjes knoflook 2 eetlepels plantaardige olie 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3-4 grote aardappelen, geschild en in dunne plakjes gesneden bloem, om erover te strooien 2 kleine sjalotten, gesneden 3 plakken[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 teentje knoflook, 600 g voorgekookte krieltjes, 3 takjes platte peterselie, 1/2 bosje bieslook, 2 eieren, 2 dl melk, 2 bakjes Boursin Ail &[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo geschilde vastkokende aardappelen 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook en Fijne kruiden 4 eetlepels melk 75 gr geraspte kaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 à 6 grote aardappels 1 tl boter 4 à 6 plakken Zwitserse Raclettekaas 1 mespunt paprikapoeder 1 el karwijzaad 1 dl witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Vloeibaar bakproduct 2 preien in ringen 250 gr. diepvrieserwten/tuinbonen of een courgette 500 gr. aardappelpartjes 2 blikjes uitgelekte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram vastkokende aardappels 2 eetlepels olijfolie 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie 50 gram 750 gram uien, in dunne ringen 250 ml room[...]
Bron: smulweb.nlMet dit recept voor aardappelgratin maakt u een maaltijd klaar voor het hele gezin.
De Aardappel, die de basis vormt van de heilige 3-eenheid Aardappel-Vlees-Groente van de Nederlandse keuken, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. De Inca's[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMet deze temperaturen heb ik absoluut geen zin om uren achter het fornuis te staan. Daarom is er niks makkelijker als voorbereiden en in de oven schuiven. Dit[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comIngrediënten 1 ui 2 el olijfolie 2 el Provençaalse kruiden 400 g kikkererwten (blik) 450 g aardappelschijfjes 450 g gesneden bladspinazie deelblokjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eieren 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 zakje gemalen kaas (belegen (150 g, biologisch)) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringetjes) 1[...]
Bron: ah.nlDe Aardappel, die de basis vormt van de heilige 3-eenheid Aardappel-Vlees-Groente van de Nederlandse keuken, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. De Inca's[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlOmdat ik het voor 1 persoon niet altijd handig vind om aardappels te koken, heb ik een aardappelreceptje bedacht dat snel klaar is en toch heel lekker! In 10[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl