Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 4 personen 1 kg kruimige aardappelen in plakken 1 teen knoflook gedroogde tijm zout en peper 125 ml slagroom 375 ml melk 150 g belegen boerenkaas[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 middelgrote ui 100 ml room 1kg aardappelen, geschild en zeer dun gesneden 2 teentjes knoflook 2 eetlepels plantaardige olie 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo vastkokend aardappelen 2 teentjes knoflook, gepeld 2.5 dl slagroom 2.5 dl melk zout en peper nootmuskaat 25 gram boter, in klontjes 150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo geschilde vastkokende aardappelen 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook en Fijne kruiden 4 eetlepels melk 75 gr geraspte kaas[...]
Bron: smulweb.nlVandaag een klassieker; de aardappelgratin. Deze mag natuurlijk niet ontbreken bij het traditionele Kerstdiner. Je kunt hem prima de dag van te voren bereiden[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit is een recept van de kleine franse keuken van Rachel Khoo en heerlijk. Zeker als je eters hebt die geen kaas lusten, kun je hem toch maken. Het is het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDe Aardappel, die de basis vormt van de heilige 3-eenheid Aardappel-Vlees-Groente van de Nederlandse keuken, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. De Inca's[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (vastkokend, geschild) 75 g belegen kaas (geraspt) 2 tenen knoflook (geperst) 1/2 beker slagroom zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg vastkokende aardappelen 4 tenen knoflook 250 g slagroom (bakje à 500 ml) 150 g geraspte oude Goudse kaas 30 g boter zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g geraspte gruyère (kaas) zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlAardappelgratin Wat heb je nodig: 750 gram aardappels in dunne plakjes 1 teen knoflook in dunne plakjes 250 ml slagroom 150 gram geraspte oude kaas peper en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDe Aardappel, die de basis vormt van de heilige 3-eenheid Aardappel-Vlees-Groente van de Nederlandse keuken, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. De Inca's[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVandaag een klassieker; de aardappelgratin. Deze mag natuurlijk niet ontbreken bij het traditionele Kerstdiner. Je kunt hem prima de dag van te voren bereiden[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 8 personen * 40 gr gedroogd eekhoorntjesbrood * 1.5 kg aardappelen * boter * olijfolie * 250 gr kastanjechampignons in plakjes * 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 85g boter 675 gr champignons, fijngesneden 675 gr verse shiitake, stam verwijderd en grof gesneden 6 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nl