Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 20 Gr boter - 1 tl currypoeder - 1/2 l gepelde tomaten - 2 liter kippebouillon - 2 teentjesknoflook - 2 blaadjes laurier - peper - 1 kg[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 45 gram boter 1 eetlepel olijfolie 300 gram pompoen, in blokjes 300 gram knolraap, in blokjes 150 gram dun gesneden selderij 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 20 Gr boter - 1 tl currypoeder - 1/2 l gepelde tomaten - 2 liter kippebouillon - 2 teentjesknoflook - 2 blaadjes laurier - peper - 1 kg[...]
Bron: smulweb.nl* echte boter of biologische, koudgeperste olijfolie * soepgroenten: in totaal duidelijk minder dan de hoeveelheid pompoen: bleekselder, ajuin, wortel en[...]
Bron: smulweb.nlWat mij betreft behoort pompoen tot een van de lekkerste groenten van herfst en winter. De intense kleur doet al snel veel op een bord en je zou vermoeden dat[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen 5 ons pompoen in blokjes 1 liter kippenbouillon van een blokje 3 uien 1 et kerriepoeder 3 laurierblaadjes klontje boter bosje gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 Gr boter - 1 tl currypoeder - 1/2 l gepelde tomaten - 2 liter kippebouillon - 2 teentjesknoflook - 2 blaadjes laurier - peper - 1 kg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 ons pompoen in blokjes 1 liter kippenbouillon van een blokje 3 uien 1 et kerriepoeder 3 laurierblaadjes klontje boter bosje gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 Gr boter - 1 tl currypoeder - 1/2 l gepelde tomaten - 2 liter kippebouillon - 2 teentjesknoflook - 2 blaadjes laurier - peper - 1 kg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Vocht van een kokosnoot 15 gr boter 1 grote ui, gesnipperd 1 grote aardappel, in blokjes 2 teentjes knoflook, gesnipperd 800 gr vruchtvlees[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. pompoen, 7,5 dl. kruidenbouillon, 1 dl. room, 30 gr. boter, 2 uien, 1 laurierblad, peterselie, peper & zout. 4x Smult + 24-delige BK[...]
Bron: smulweb.nl