Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 4 tamme eendenborstfilets 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes[...]
Bron: smulweb.nlHet bereiden van dit gerecht is een fluitje van een cent, mooi op een bord en op de foto zetten is weer een heel ander verhaal. Ik vind het heel knap, hoe[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen - 2 (tamme) eendenborsten van ca. 300 gram - 6 verse vijgen - naaldjes van 2 takjes rozemarijn - 2 el. balsamico azijn - 1 dl. wildfond (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 (tamme) eendenborsten van ca. 300 gram - 6 verse vijgen - naaldjes van 2 takjes rozemarijn - 2 el. balsamico azijn - 1 dl. wildfond (of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 sinaasappels 125 ml balsamicoazijn 75 ml honing 2 eendenborsten (op kamertemperatuur) 5 el sesamolie 3 el sesamzaad 1 teen knoflook 600 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 mandarijnen (clementines) 3 eetlepels olijfolie 2 kleine rode uien (in dunne parten) 1 teentje knoflook (geperst) 3 eetlepels suiker 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 knolselderij 500 g kruimige aardappelen (bijv. rooster) 100 ml melk 50 g boter 1/2 tl gemalen nootmuskaat 2 eendenborsten 2 el honing[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eendenborstfilets zout versgemalen peper 1 sjalotje 1 blikje bramen (200 g Jonker Fris) ½ dl medium dry sherry of witte port ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 sinaasappels (schoongeboend) 250 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 6 eendenborstfilets (a 200 g) 2 el zwarte peperkorrels 30 ml cognac[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g kruimige aardappels 2 zure appels (bijv. Granny Smith) 2 zoete appels (bijv. braeburn) 2 sjalotten 8 plakken bacon 4 eendenborstfilets[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eendenborsten 4 eetlepels sinaasappelmarmelade 1 eetlepel sesamolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 theelepels Chinese (vijfkruidenpoeder) 2[...]
Bron: ah.nlHet bereiden van dit gerecht is een fluitje van een cent, mooi op een bord en op de foto zetten is weer een heel ander verhaal. Ik vind het heel knap, hoe koks[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet bereiden van dit gerecht is een fluitje van een cent, mooi op een bord en op de foto zetten is weer een heel ander verhaal. Ik vind het heel knap, hoe koks[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 1 dl Japanse sojasaus 1 dl sake 1 dl mirin 40 gr suiker 8 tamme eendenborsten, filet de canette 2 verse mango’s 1 rode Spaanse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 5 à 6 eendenborsten (canettes, 1,2 kg in totaal) zout en peper Voor de saus 100 gr sjalot 5 dl rode wijn 2 dl rode port rasp[...]
Bron: allrecipes.nl