Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 2 personen Vlees: - 2 eendenborstfilets met vel* - zout en peper - olijfolie Portsaus: - olijfolie - 1/2e sjalot, gesnipperd - 1 teen knoflook, geperst -[...]
Bron: smulweb.nlHet bereiden van dit gerecht is een fluitje van een cent, mooi op een bord en op de foto zetten is weer een heel ander verhaal. Ik vind het heel knap, hoe[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEendenborst met soja, paksoi en sinaasappel Ingrediënten 3 tamme eendenborst 2 el sojasaus 2 el oestersaus 4 stronkjes mini paksoi of anders gewone paksoi 4 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAls ik kweeperen op de markt zie, kan ik verleiding moeilijk weerstaan. In het hoogseizoen - nu dus -komen ze dan ook regelmatig op tafel. En omdat ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten 750 g kruimige aardappels 2 zure appels (bijv. Granny Smith) 2 zoete appels (bijv. braeburn) 2 sjalotten 8 plakken bacon 4 eendenborstfilets[...]
Bron: ah.nlTwee mooie najaarsingrediënten voor een lekker smaakvol gerecht; eendenborstfilet en flespompoen . De eendenborst maakte ik voor het eerst. De flespompoen[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet bereiden van dit gerecht is een fluitje van een cent, mooi op een bord en op de foto zetten is weer een heel ander verhaal. Ik vind het heel knap, hoe koks[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet bereiden van dit gerecht is een fluitje van een cent, mooi op een bord en op de foto zetten is weer een heel ander verhaal. Ik vind het heel knap, hoe koks[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 10 5 à 6 eendenborsten (canettes, 1,2 kg in totaal) zout en peper Voor de saus 100 gr sjalot 5 dl rode wijn 2 dl rode port rasp[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Eendenborst 4 eendenborstfilets 50 ml gevogelte of wildfond 100 ml rode wijn 2 eetlepels bosvruchtenjam 25 gr boter 1-2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]
Bron: smulweb.nl- één eendenborstfilet met huid per persoon Ik heb ontzettend lekkere eendenborst gehaald in Doornspijk op de Veluwe. Aan de Mezenbergerweg,[...]
Bron: smulweb.nl