Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 4 tamme eendenborstfilets 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes[...]
Bron: smulweb.nlHet bereiden van dit gerecht is een fluitje van een cent, mooi op een bord en op de foto zetten is weer een heel ander verhaal. Ik vind het heel knap, hoe[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comAls ik kweeperen op de markt zie, kan ik verleiding moeilijk weerstaan. In het hoogseizoen - nu dus -komen ze dan ook regelmatig op tafel. En omdat ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 sinaasappels 125 ml balsamicoazijn 75 ml honing 2 eendenborsten (op kamertemperatuur) 5 el sesamolie 3 el sesamzaad 1 teen knoflook 600 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el koolzaadolie 6 blaadjes salie 2 eendenborsten (kamertemperatuur) 40 g rucola 2 el truffelmayonaise (koelvers) 50 g groene[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 knolselderij 500 g kruimige aardappelen (bijv. rooster) 100 ml melk 50 g boter 1/2 tl gemalen nootmuskaat 2 eendenborsten 2 el honing[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eendenborstfilets zout versgemalen peper 1 sjalotje 1 blikje bramen (200 g Jonker Fris) ½ dl medium dry sherry of witte port ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 sinaasappels (schoongeboend) 250 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 6 eendenborstfilets (a 200 g) 2 el zwarte peperkorrels 30 ml cognac[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g kruimige aardappels 2 zure appels (bijv. Granny Smith) 2 zoete appels (bijv. braeburn) 2 sjalotten 8 plakken bacon 4 eendenborstfilets[...]
Bron: ah.nlHet bereiden van dit gerecht is een fluitje van een cent, mooi op een bord en op de foto zetten is weer een heel ander verhaal. Ik vind het heel knap, hoe koks[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet bereiden van dit gerecht is een fluitje van een cent, mooi op een bord en op de foto zetten is weer een heel ander verhaal. Ik vind het heel knap, hoe koks[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 1 dl Japanse sojasaus 1 dl sake 1 dl mirin 40 gr suiker 8 tamme eendenborsten, filet de canette 2 verse mango’s 1 rode Spaanse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborsten 2 eetlepels klein gesnipperde uien 2 gedroogde peren (klein snijden) 4 gedroogde abrikozen (klein snijden) 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 5 à 6 eendenborsten (canettes, 1,2 kg in totaal) zout en peper Voor de saus 100 gr sjalot 5 dl rode wijn 2 dl rode port rasp[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]
Bron: smulweb.nl