Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: allrecipes.nlNodig voor 4 personen: * Diepvrieskabeljauw, 1-2 ons per persoon * Peterselie, flinke bos, fijngesneden * Geraspte kaas, 1 ons * Champignons, 250 gram, in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlerg lekker, feestelijk en ook nog makkelijk. wat wil je nog meer? 1 kilo aardappelen, peper, 4 moten vis van 100-150 gram, 2 el citroensap, 5 vleestomaten, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 500 g gekookte bieten (schaal) 400 g koolvisfilets (pak, diepvries) 1 rode ui 200 ml crème fraîche 2 tl gedroogde dille 700 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zakjes aardappelpuree (a 55 g) 1 eetlepel olijfolie 500 g schelvisfilet 1/2 pot tapenade van zongedroogde tomaten (pot a 140 g) 150 g kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak sperziebonen (500 g) 1 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 500 g koolvisfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 grote uien 2 el olijfolie 1 zak krieltjes (klein (450 g)) 500 g tuinerwten/wortelen (diepvries, zak a 1 kg) 400 g koolvisfilet (diepvries)[...]
Bron: ah.nlVisschotel met versgepelde garnalen Misschien nog een ideetje voor oudejaar? Je maakt er een klein hapje van, of je kan het serveren als voorgerecht of als[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlvoor 4 personen 2 courgettes; 1 kg kleine vastkokende aardappelen; 500 gr witvis; grof zeezout; 3 el pesto; olijfolie; peterselie Hulpmiddelen Braadslee of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Verse Kabeljouw Filet of Diepvries Kabeljouw. Reken per persoon ongeveer 1 1/2 ons vis. ( Dus voor 4 personen is dat 600 gram.) Sap van een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 4 zeebaars- of snapperfilets (of andere stevige witte visfilets), ontveld (elk 175 g) 1½ eetl. zoutarme[...]
Bron: allrecipes.nl