Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 4 Zeebaars of kabeljauw filets. 5 el soya saus. Rasp van 1 citroenschil. 1 rode chilipeper fijngehakt. 1 rode bell peper in plakjes gesneden.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Zeebaars of kabeljauw filets. 5 el soya saus. Rasp van 1 citroenschil. 1 rode chilipeper fijngehakt. 1 rode bell peper in plakjes gesneden.[...]
Bron: smulweb.nlTot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 1 zak aardappelpuree (750 g, diepvries) 3 uien (in ringen) 2 eetlepels olie 1 zak Oosterse (wokgroente (400 g)) 2 eetlepels kerriepoeder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g gekookte bieten (schaal) 400 g koolvisfilets (pak, diepvries) 1 rode ui 200 ml crème fraîche 2 tl gedroogde dille 700 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak sperziebonen (500 g) 1 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 500 g koolvisfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 grote uien 2 el olijfolie 1 zak krieltjes (klein (450 g)) 500 g tuinerwten/wortelen (diepvries, zak a 1 kg) 400 g koolvisfilet (diepvries)[...]
Bron: ah.nlVisschotel met versgepelde garnalen Misschien nog een ideetje voor oudejaar? Je maakt er een klein hapje van, of je kan het serveren als voorgerecht of als[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlDit is een ovenschotel die binnen 20 minuten in de oven kan staan. Het ligt eraan of je de aardappelpuree zelf maakt of kant en klaar koopt of een zakje droge[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 2 courgettes; 1 kg kleine vastkokende aardappelen; 500 gr witvis; grof zeezout; 3 el pesto; olijfolie; peterselie Hulpmiddelen Braadslee of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Verse Kabeljouw Filet of Diepvries Kabeljouw. Reken per persoon ongeveer 1 1/2 ons vis. ( Dus voor 4 personen is dat 600 gram.) Sap van een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 4 zeebaars- of snapperfilets (of andere stevige witte visfilets), ontveld (elk 175 g) 1½ eetl. zoutarme[...]
Bron: allrecipes.nl