Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 6 6 kipfilets 960 ml water, of zoveel als nodig snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak snufje gedroogde salie 150 gram[...]
Bron: allrecipes.nl1 boerensoepkip van 2,5 kilo. 2 preien, 2 uien,2 tenen knoflook, 12 takjes peterselie, 12 takjes selderij, 16 zwarte peperkorrels,drie laurierblaadjes, 2[...]
Bron: smulweb.nl1 boerensoepkip van 2,5 kilo. 2 preien, 2 uien,2 tenen knoflook, 12 takjes peterselie, 12 takjes selderij, 16 zwarte peperkorrels,drie laurierblaadjes, 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 340 ml kippenbouillon met kipvlees (pot) 510 ml kraanwater 100 g snelkookrijst 4 takjes peterselie 1 ei 5 el citroensap zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 2 tl gemalen komijn (djinten) 150 g gesneden ui 2 venkelknollen 150 g kipfiletblokjes 400 g linzen 400 g tomatenblokjes 350[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 kippepoten - 225 gr. mager buikspek (varken) - 1 grote ui - 1 groot laurierblad - 6 peperkorrels - circa 1,4 liter water -{1 liter totaal}[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr (tot 1 kg) Kip (vleugeltjes of iets dergelijks) 1 peen 1 ui 2 l water 5 kippenbouillon tabletten 1 kruidenbuiltje verse peterselie[...]
Bron: smulweb.nlMet het druilerige weer van de afgelopen week is er toch niets lekkerder dan een zelfgemaakte kippensoep. Ik trok bouillon van kippendijen en kippenpoten[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 2 kippepoten - 225 gr. mager buikspek (varken) - 1 grote ui - 1 groot laurierblad - 6 peperkorrels - circa 1,4 liter water -{1 liter totaal}[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 hele soepkip of 2 flinke borststukken Kruidenbuiltje kip 2 kippenbouillonblokjes 1 zakje knorr kippensoep 1 pakje smaakmaker kippensoep 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 hele soepkip of 2 flinke borststukken Kruidenbuiltje kip 2 kippenbouillonblokjes 1 zakje knorr kippensoep 1 pakje smaakmaker kippensoep 1/2[...]
Bron: smulweb.nl