Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 gr asperges, geschild en in stukjes gesneden 750 ml water zout 1 snufje suiker 40 gr + 75 gr boter 40 gr bloem 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg groene asperges, bijgesneden 1 eetl. plantaardige olie 5 g boter 2 preien, alleen het wit, in ringetjes, goed afgespoeld ½[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo niet te dunne asperges * 75 gram boter * 2 eetl. bloem * 1 kruidenbouillonblok * flinke theelepel suiker * 1 eierdooier * kopje room of[...]
Bron: smulweb.nlAspergesoep maak ik altijd van asperges uit een potje, zo kun je het wat vaker eten dan alleen in het aspergeseizoen, want we vinden deze soep erg lekker.[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlEen heerlijke zachte smaakvolle aspergesoep, gemaakt met het bewaarde kookvocht van de gegrilde asperges van een paar dagen geleden. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 1 sjalotje 500 g witte asperges 1 eetlepel boter ½ dl witte vermout 2 kippenbouillontabletten 1 bakje groene aspergetips zout 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g witte asperges 1.3 liter kraanwater 2 kippenbouillontabletten 1 prei 30 g boter 30 g bloem 125 ml slagroom 2 eieren 50 g achterham zet[...]
Bron: ah.nlDit is een tweede versie van de aspergesoep die ik al eerder plaatste. Daarbij pureerde ik met de staafmixer een gedeelte van de asperges. Bij dit recept doe[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlSalie is een kruid dat al gauw in omvang de kruidenbak in bezit neemt. Om de andere kruiden nog een kans te geven, is het goed om af en toe eens wat weg te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAls je asperges gegeten heb zit je natuurlijk met een hoop schillen en uiteindjes. Niet weggooien, je kan er makkelijk heerlijke soep van maken. Dit kan je[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beVoor dit recept ga ik er een beetje van uit dat je vandaag ook asperges hebt gekookt en gegeten. Zie hiervoor het recept 'Klassieke Asperges' . De schillen en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAsperges kook ik altijd liggend in een pan, maar daarvoor moet ik ze wel eerst op maat snijden. De twee centimeter lange stukjes die van de asperges af gaan[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlAspergesoep natuur, geserveerd met een toets van mosterd met absynth. Het wordt precies een beetje frisser, we krijgen zin in een warm soepje. Voorraad in de[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nl