Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Asperges - ze zijn er weer . Twee weken eerder dan andere jaren, vertelt de teler Custers in het filmpje van de Limburgse omroep. Op de markt zag ik op acht[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAspergesoep maak ik altijd van asperges uit een potje, zo kun je het wat vaker eten dan alleen in het aspergeseizoen, want we vinden deze soep erg lekker.[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlEen heerlijke zachte smaakvolle aspergesoep, gemaakt met het bewaarde kookvocht van de gegrilde asperges van een paar dagen geleden. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAspergesoep. Klinkt zo lekker als een doodgewone Nederlandse soep, die zonder enige moeite in een handomdraai op tafel staat. En zo is het ook natuurlijk. Als[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAspergesoep Wat heb je nodig: 500 gram asperges geschild en in kleinere stukjes gesneden van ongeveer een cm, de kopjes ierz groter, zodat je wel hele kopjes[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVoor dit recept ga ik er een beetje van uit dat je vandaag ook asperges hebt gekookt en gegeten. Zie hiervoor het recept 'Klassieke Asperges' . De schillen en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAsperges kook ik altijd liggend in een pan, maar daarvoor moet ik ze wel eerst op maat snijden. De twee centimeter lange stukjes die van de asperges af gaan[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlAspergesoep natuur, geserveerd met een toets van mosterd met absynth. Het wordt precies een beetje frisser, we krijgen zin in een warm soepje. Voorraad in de[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlSalie is een kruid dat al gauw in omvang de kruidenbak in bezit neemt. Om de andere kruiden nog een kans te geven, is het goed om af en toe eens wat weg te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 potje asperges 750 ml bouillon 150 ml melk 40 gr bloem 40 gr boter nootmuskaat Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min ›[...]
Bron: allrecipes.nl