Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 kg groene asperges, bijgesneden 1 eetl. plantaardige olie 5 g boter 2 preien, alleen het wit, in ringetjes, goed afgespoeld ½[...]
Bron: allrecipes.nlAspergesoep. Klinkt zo lekker als een doodgewone Nederlandse soep, die zonder enige moeite in een handomdraai op tafel staat. En zo is het ook natuurlijk. Als[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo niet te dunne asperges * 75 gram boter * 2 eetl. bloem * 1 kruidenbouillonblok * flinke theelepel suiker * 1 eierdooier * kopje room of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 gram aardappelen 500 gram asperges 100 ml water 250 ml melk 8 grote garnalen 100 ml slagroom 1 citroen 3 takjes peterselie peper zout[...]
Bron: smulweb.nlAsperges - ze zijn er weer . Twee weken eerder dan andere jaren, vertelt de teler Custers in het filmpje van de Limburgse omroep. Op de markt zag ik op acht[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAspergesoep maak ik altijd van asperges uit een potje, zo kun je het wat vaker eten dan alleen in het aspergeseizoen, want we vinden deze soep erg lekker.[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlEen heerlijke zachte smaakvolle aspergesoep, gemaakt met het bewaarde kookvocht van de gegrilde asperges van een paar dagen geleden. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAspergesoep. Klinkt zo lekker als een doodgewone Nederlandse soep, die zonder enige moeite in een handomdraai op tafel staat. En zo is het ook natuurlijk. Als[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 500 g witte asperges 75 g boter 75 g bloem 2 kippenbouillontabletten 125 ml slagroom 1 mespunt nootmuskaat zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g witte asperges 1.3 liter kraanwater 2 kippenbouillontabletten 1 prei 30 g boter 30 g bloem 125 ml slagroom 2 eieren 50 g achterham zet[...]
Bron: ah.nlDit is een tweede versie van de aspergesoep die ik al eerder plaatste. Daarbij pureerde ik met de staafmixer een gedeelte van de asperges. Bij dit recept doe[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlSalie is een kruid dat al gauw in omvang de kruidenbak in bezit neemt. Om de andere kruiden nog een kans te geven, is het goed om af en toe eens wat weg te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor dit recept ga ik er een beetje van uit dat je vandaag ook asperges hebt gekookt en gegeten. Zie hiervoor het recept 'Klassieke Asperges' . De schillen en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAsperges kook ik altijd liggend in een pan, maar daarvoor moet ik ze wel eerst op maat snijden. De twee centimeter lange stukjes die van de asperges af gaan[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl