Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 kg groene asperges, bijgesneden 1 eetl. plantaardige olie 5 g boter 2 preien, alleen het wit, in ringetjes, goed afgespoeld ½[...]
Bron: allrecipes.nlAspergesoep. Klinkt zo lekker als een doodgewone Nederlandse soep, die zonder enige moeite in een handomdraai op tafel staat. En zo is het ook natuurlijk. Als[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo niet te dunne asperges * 75 gram boter * 2 eetl. bloem * 1 kruidenbouillonblok * flinke theelepel suiker * 1 eierdooier * kopje room of[...]
Bron: smulweb.nlAsperges - ze zijn er weer . Twee weken eerder dan andere jaren, vertelt de teler Custers in het filmpje van de Limburgse omroep. Op de markt zag ik op acht[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen heerlijke zachte smaakvolle aspergesoep, gemaakt met het bewaarde kookvocht van de gegrilde asperges van een paar dagen geleden. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlAspergesoep. Klinkt zo lekker als een doodgewone Nederlandse soep, die zonder enige moeite in een handomdraai op tafel staat. En zo is het ook natuurlijk. Als[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 500 g witte asperges 75 g boter 75 g bloem 2 kippenbouillontabletten 125 ml slagroom 1 mespunt nootmuskaat zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalotje 500 g witte asperges 1 eetlepel boter ½ dl witte vermout 2 kippenbouillontabletten 1 bakje groene aspergetips zout 125 ml[...]
Bron: ah.nlSalie is een kruid dat al gauw in omvang de kruidenbak in bezit neemt. Om de andere kruiden nog een kans te geven, is het goed om af en toe eens wat weg te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor dit recept ga ik er een beetje van uit dat je vandaag ook asperges hebt gekookt en gegeten. Zie hiervoor het recept 'Klassieke Asperges' . De schillen en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAsperges kook ik altijd liggend in een pan, maar daarvoor moet ik ze wel eerst op maat snijden. De twee centimeter lange stukjes die van de asperges af gaan[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlSalie is een kruid dat al gauw in omvang de kruidenbak in bezit neemt. Om de andere kruiden nog een kans te geven, is het goed om af en toe eens wat weg te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAspergesoep. Klinkt zo lekker als een doodgewone Nederlandse soep, die zonder enige moeite in een handomdraai op tafel staat. En zo is het ook natuurlijk. Als[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 potje asperges 750 ml bouillon 150 ml melk 40 gr bloem 40 gr boter nootmuskaat Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min ›[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 pond asperges 1 liter bouillon 100 gram geraspte gruyere 100 gram rauwe ham 1 bos lente-ui 2 teentjes knoflook 1 bekertje creme-fraiche[...]
Bron: smulweb.nl