Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 gr asperges, geschild en in stukjes gesneden 750 ml water zout 1 snufje suiker 40 gr + 75 gr boter 40 gr bloem 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlAspergesoep. Klinkt zo lekker als een doodgewone Nederlandse soep, die zonder enige moeite in een handomdraai op tafel staat. En zo is het ook natuurlijk. Als[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo niet te dunne asperges * 75 gram boter * 2 eetl. bloem * 1 kruidenbouillonblok * flinke theelepel suiker * 1 eierdooier * kopje room of[...]
Bron: smulweb.nlAsperges - ze zijn er weer . Twee weken eerder dan andere jaren, vertelt de teler Custers in het filmpje van de Limburgse omroep. Op de markt zag ik op acht[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen heerlijke zachte smaakvolle aspergesoep, gemaakt met het bewaarde kookvocht van de gegrilde asperges van een paar dagen geleden. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAspergesoep. Klinkt zo lekker als een doodgewone Nederlandse soep, die zonder enige moeite in een handomdraai op tafel staat. En zo is het ook natuurlijk. Als[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 500 g witte asperges 75 g boter 75 g bloem 2 kippenbouillontabletten 125 ml slagroom 1 mespunt nootmuskaat zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g witte asperges 1.3 liter kraanwater 2 kippenbouillontabletten 1 prei 30 g boter 30 g bloem 125 ml slagroom 2 eieren 50 g achterham zet[...]
Bron: ah.nlVoor dit recept ga ik er een beetje van uit dat je vandaag ook asperges hebt gekookt en gegeten. Zie hiervoor het recept 'Klassieke Asperges' . De schillen en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAsperges kook ik altijd liggend in een pan, maar daarvoor moet ik ze wel eerst op maat snijden. De twee centimeter lange stukjes die van de asperges af gaan[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlAspergesoep. Klinkt zo lekker als een doodgewone Nederlandse soep, die zonder enige moeite in een handomdraai op tafel staat. En zo is het ook natuurlijk. Als[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 potje asperges 750 ml bouillon 150 ml melk 40 gr bloem 40 gr boter nootmuskaat Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min ›[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen Aspergeschillen en afgesneden achterkantjes 2,5 ltr water 2 sjalotjes 75 gr boter 75 gr bloem 2 groente- of tuinkruidenbouillonblokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr dunne asperges 1 1/2 lt boullion 50 gr boter 40 gr bloem 2 eidooiers 1 dl koffieroom nootmuskaat Hulpmiddelen Pan blender[...]
Bron: smulweb.nl