Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 verpakking (375 gr) kant-en-klaar zanddeeg 220 gr pure chocolade 150 gr pecannoten 400 ml room Bereidingswijze Voorbereiding:[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 vanillestokje 225 ml melk 180 gr bloem 2 theelepels bakpoeder 60 gr cacaopoeder 2 eetlepels kokend water 3 middelgrote peren 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 300 gr pure chocola, in stukjes 4 eetlepels espresso koffie 5 eetlepels water 120 gr roomboter 120 gr margarine 400 gr witte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 125 gr boter 250 gr lichtbruine basterdsuiker 175 gr bloem 75 gr cacaopoeder 1/2 theelepel bakpoeder 1 theelepel baksoda 3[...]
Bron: allrecipes.nl3 eieren 1 dl room 100 g pure chocolade 30 g witte chocolade 200 g zelfrijzende bloem 200 g rietsuiker 50 g cacaopoeder 0.5 eetl. vanillearoma 1.5 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 150 g chocolade extra puur 72% 190 g pistachenoten (bakje à 95 g) 150 g witte basterdsuiker 150 g boter (kamertemperatuur) 6 eieren 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 450 ml karnemelk 80 g cacaopoeder 450 g pure chocolade 72% 250 g boter (op kamertemperatuur) 300 g donkerbruine basterdsuiker 3 eieren 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g chocolade extra puur 72% 200 g rietsuiker 225 g boter 5 el vloeibare honing 4 eieren 200 g bloem 1 tl bakpoeder 1 el cacaopoeder 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g pure of bittere chocolade (in stukjes gebroken) 1 dl sterke, versgezette espressokoffie 125 g roomboter 1 chocoladecake ((400 g), in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g amandelen (bakje à 100g) 200 g boter 400 g pure chocolade 72% 95 g hazelnoten (bakje à 95 g) 8 eieren 150 g basterdsuiker[...]
Bron: ah.nlVandaag ben ik jarig. Jeeej! 26 jaar alweer (man wat word ik oud). En dat betekent taart. Want wat is een verjaardag zonder traktatie?! Nu heb ik bedacht dat[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comChocoladetaart voor Pasen staat er in het boek, heel toevallig was het ook nog Pasen toen ik deze bakte. Maar dat hoeft natuurlijk niet, chocoladetaart kun je[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlEn weer een variant op de chocoladetaart, houdt het dan nooit op..... nee hoor voorlopig niet. Deze keer met pistachenootjes, niet de goedkoopste nootjes maar[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVoor de cake: 300 gr /10½oz chocolade, in stukken gebroken 225 gr/8oz basterd suiker 175 ml/6fl oz kokend water 225 gr/8oz gezouten boter, in blokjes[...]
Bron: smulweb.nl