Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Het is al een tijdje geleden dat Albert Heijn een nieuw visproduct in het schap legde: zalmgehakt. Op het eerste oog dacht ik "handig" om het al snel daarna[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen Voor de viskoekjes: * 400 gram kabeljauwfilet * 2 lentje-uitjes * 1 tl geraspte gemberwortel * 1 teentje knoflook * 2 el verse koriander *[...]
Bron: smulweb.nlvoor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVis, we hebben er een beetje een haat-liefde verhouding mee. Deze koekjes vinden we heerlijk maar ook vaak vinden we vis wat tegenvallen. Evert verwoorde het[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 theelepel plantaardige olie (bijvoorbeeld zonnebloemolie) 2 eetlepels fijngehakte rode ui 1 eetlepel fijngehakte groene[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 blikje zalm, restje aardappels ( ongeveer 6), tomaat, selderij (vers of gedroogd), ui, knoflook, ei, zout en peper. Hulpmiddelen Koekenpan,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. Kabeljauwfilet 2-3 aardappels 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 ei 3 eetl. bladpeterselie, fijngehakt 2 tl. nootmuskaat zout en vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram Kabeljouwfilet. 2 lenteuitjes 3 teentjes knoflook stukje gember 1 spaans pepertje 2 eetlepels Vissaus 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram aardappelen, 500 gram kabeljauwfilet, 1 rode spaanse peper, 1 kleine ui, 5 eetl. zonnebloemolie, 1 teentje knoflook, 4 eetl.[...]
Bron: smulweb.nl