Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Recept uit een Allerhande uit 2008. Ik heb de soep alleen niet gepureerd zoals in het recept stond. 4 eetlepels olijfolie, 2 tenen knoflook, geperst, 1 zak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 1 voorgebakken stokbrood met kruidenboter (175 g) 1 zak broccoliroosjes (300 g) 3 bosuitjes 3 blikken romige vissoep (a 400 ml) 1 blikje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 blik gepelde tomaten (400 g) 1 pot visfond (380 ml) 12 semi-zongedroogde tomaten (potje 320 ml) 1 bakje fruits de mer (vis, 150 g) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook (geperst) 1 zak Italiaanse roerbakgroentemix (250 g) 1 sinaasappel (schoongeboend) 1 liter[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode poon ½ blikje tomaten 1 chilipeper 1 glas witte wijn 1 ui Knoflook 1 theelepel paprikapoeder 1 stengel selderij[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Diverse groenten, b.v. ui, paprika, courgette, champignon, tauge. Vooral veel groenten! Vis, b.v. schol, kabeljauw, koolvis. Bouillon 1 liter,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 prei 1 kleine aardappel 1 ui - 1 teentje look scheutje witte wijn 1 doos kreeftensoep 1 stukje verse zalm (100 gr) een scheutje tomatepuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepel olie 1 ui gesnipperd 2 teentje knoflook gesnipperd 4 mini-krieltjes in partjes gesneden 1 theelepel kerriepoeder 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 zak zeevruchten diepvries 1 zak pangafilet diepvries 2 uien Bosje peterselie Bosje koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram visfilet, bijvoorbeeld kabeljauw, 50 gram gekookte garnalen, 50 gram schoongemakkte mosselen, 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 250 gr visfilet (bv. kabeljauw) 50 gr gekookte garnalen 50 gr schoongemaakte mosselen 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes 1 L[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Diverse groenten, b.v. ui, paprika, courgette, champignon, tauge. Vooral veel groenten! Vis, b.v. schol, kabeljauw, koolvis. Bouillon 1 liter,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepel olie 1 ui gesnipperd 2 teentje knoflook gesnipperd 4 mini-krieltjes in partjes gesneden 1 theelepel kerriepoeder 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui - 2 knoflooktenen - 1 el tomatenpuree - 2 grote tomaten - 1 aardappel - safraandraadjes - 1 rode peper - 1 liter visbouillon - Hollandse[...]
Bron: smulweb.nl