Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 4 moten kabeljauw; circa 250 gr 4 el citroensap zout, peper 1 geschilde en in plakken gesneden grote winterwortel 750 gr geschilde en in dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 kg. visresten (voor het maken van de basisbouillon) - 2 liter water. - 1 kg vis (kabeljauw, zeeduivel, roodbaars, grote garnalen, en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 kg. visresten (voor het maken van de basisbouillon) - 2 liter water. - 1 kg vis (kabeljauw, zeeduivel, roodbaars, grote garnalen, en[...]
Bron: smulweb.nlRecept uit een Allerhande uit 2008. Ik heb de soep alleen niet gepureerd zoals in het recept stond. 4 eetlepels olijfolie, 2 tenen knoflook, geperst, 1 zak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 4 el olijfolie 3 groene paprika's (in stukjes) 3 teentjes knoflook (in dunne plakjes) 450 g minikrieltjes 1 pot geroosterde paprika's ((465[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook (geperst) 1 zak Italiaanse roerbakgroentemix (250 g) 1 sinaasappel (schoongeboend) 1 liter[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel olijfolie 2 cm verse gemberwortel (in plakjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) ½ gedroogd chilipepertje (verkruimeld) 500[...]
Bron: ah.nlAfgelopen woensdag was het de "geluksdag" van Keimpe. Dat betekende dat hij aan de beurt was om te kiezen wat ik die avond zou koken. Hij weet het meestal[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.comvoor 10 personen 2 kg vissoorten: bv staartvis,makreel, wijting, schelvis, kabeljauw enz.. 1 1/2ltr water, 1 liter witte droge wijn, 1 glas cognac, 4 uien, 1[...]
Bron: smulweb.nl1 klein stokbrood (of 2 pistoletjes) 5 eetlepels olijfolie 3 teentjes knoflook, geperst 1 grote ui, in ringen 1 venkelknol, in stukjes, het groen fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepel olie 1 ui gesnipperd 2 teentje knoflook gesnipperd 4 mini-krieltjes in partjes gesneden 1 theelepel kerriepoeder 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 pakken vissoep (Iglo) 1 glas cognac 2 dl. slagroom 1/2 blikje tomatenpuree (Spar) 200 g. Noorse garnalen 1 zakje roerbakgroenten (vers) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 2 kg vissoorten: bv staartvis,makreel, wijting, schelvis, kabeljauw enz.. 1 1/2ltr water, 1 liter witte droge wijn, 1 glas cognac, 4 uien, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de bouillon: 1 liter water, 5/6 krabpoten, handvol inktvisjes, 1/2 kg goedkope witvis zoals koolvis of kabeljauw, zo mogelijk wat[...]
Bron: smulweb.nl