Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Bij een traditionele Hongaarse kerstdiner zijn drie maaltijden belangrijk: de vissoep, kool en bejgli. Variaties en verschillende versies van deze gerechten[...]
Bron: honingandcakes.blogspot.nlIngrediënten 1 voorgebakken stokbrood met kruidenboter (175 g) 1 zak broccoliroosjes (300 g) 3 bosuitjes 3 blikken romige vissoep (a 400 ml) 1 blikje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak mihoen (a 250 g) 1 pot geroosterde paprika's (465 g) 3 groene paprika's 3 eetlepels zonnebloemolie 2 visbouillontabletten 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 blik gepelde tomaten (400 g) 1 pot visfond (380 ml) 12 semi-zongedroogde tomaten (potje 320 ml) 1 bakje fruits de mer (vis, 150 g) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 tomaten 1 blik romige vissoep van het huis (650 g) 1 bakje bleekselderijrauwkost (125 g) 1 La Champain stokbrood 25 g kruidenboter 1 bakje[...]
Bron: ah.nlBij een traditionele Hongaarse kerstdiner zijn drie maaltijden belangrijk: de vissoep, kool en bejgli. Variaties en verschillende versies van deze gerechten[...]
Bron: honingandcakes.blogspot.nlvoor 6 personen 1 zak zeevruchten diepvries 1 zak pangafilet diepvries 2 uien Bosje peterselie Bosje koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram visfilet, bijvoorbeeld kabeljauw, 50 gram gekookte garnalen, 50 gram schoongemakkte mosselen, 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 250 gr visfilet (bv. kabeljauw) 50 gr gekookte garnalen 50 gr schoongemaakte mosselen 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes 1 L[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Diverse groenten, b.v. ui, paprika, courgette, champignon, tauge. Vooral veel groenten! Vis, b.v. schol, kabeljauw, koolvis. Bouillon 1 liter,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,5 kg vis (geschikt om te koken, bv. kabeljauw) - 4 eetlepels olijfolie - 1 laurierblaadje - 1/2 kopje rijst - 3 fijngesneden tomaten - 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen ? 3 tomaten ? 1 blik romige vissoep van het huis (650 g) ? 1 bakje bleekselderijrauwkost (125 g) ? 1 La Champain stokbrood ? 25 g kruidenboter[...]
Bron: smulweb.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 zak zeevruchten diepvries 1 zak pangafilet diepvries 2 uien Bosje peterselie Bosje koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram visfilet, bijvoorbeeld kabeljauw, 50 gram gekookte garnalen, 50 gram schoongemakkte mosselen, 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van[...]
Bron: smulweb.nl