Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 4 moten kabeljauw; circa 250 gr 4 el citroensap zout, peper 1 geschilde en in plakken gesneden grote winterwortel 750 gr geschilde en in dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 kg. visresten (voor het maken van de basisbouillon) - 2 liter water. - 1 kg vis (kabeljauw, zeeduivel, roodbaars, grote garnalen, en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 kg. visresten (voor het maken van de basisbouillon) - 2 liter water. - 1 kg vis (kabeljauw, zeeduivel, roodbaars, grote garnalen, en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g winterpeen 1 prei 2 el olijfolie 1 aardappel 1 liter visbouillon 1 pastasaus kruiden (pakje à 390 g) 400 g kabeljauwfilet (diepvries)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 tomaten 1 sinaasappel (schoongeboend) 1/2 l visbouillon (van 3 tabletten) 2 uien 5 tenen knoflook 2 takjes tijm 1 grote aardappel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode poon ½ blikje tomaten 1 chilipeper 1 glas witte wijn 1 ui Knoflook 1 theelepel paprikapoeder 1 stengel selderij[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 zak zeevruchten diepvries 1 zak pangafilet diepvries 2 uien Bosje peterselie Bosje koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram visfilet, bijvoorbeeld kabeljauw, 50 gram gekookte garnalen, 50 gram schoongemakkte mosselen, 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 250 gr visfilet (bv. kabeljauw) 50 gr gekookte garnalen 50 gr schoongemaakte mosselen 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes 1 L[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 prei 1 kleine aardappel 1 ui - 1 teentje look scheutje witte wijn 1 doos kreeftensoep 1 stukje verse zalm (100 gr) een scheutje tomatepuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 liter visbouillon, 50 gr boter, 1 ui, 1 prei, 1 wortel, 1 stengel bleekselderij, 3 middelgrote aardappels, 280 ml melk, 175 ml room, 60 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,5 kg vis (geschikt om te koken, bv. kabeljauw) - 4 eetlepels olijfolie - 1 laurierblaadje - 1/2 kopje rijst - 3 fijngesneden tomaten - 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 zak zeevruchten diepvries 1 zak pangafilet diepvries 2 uien Bosje peterselie Bosje koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram visfilet, bijvoorbeeld kabeljauw, 50 gram gekookte garnalen, 50 gram schoongemakkte mosselen, 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van[...]
Bron: smulweb.nl