Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 4 moten kabeljauw; circa 250 gr 4 el citroensap zout, peper 1 geschilde en in plakken gesneden grote winterwortel 750 gr geschilde en in dunne[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 7 augustus ca. 400 gram witvis filets, 1 grote ui, 2 aardappels, 3 el olijfolie, 250 gram soepgroenten, 1 blik gepelde tomaten, 2,5 dl witte wijn, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeze vissoep moet elke visliefhebber eigenlijk uitproberen! Er lijkt nogal veel knoflook in te zitten, maar omdat je de knoflook poft gaat de scherpe smaak er[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 kleine ui 1/2 dunne prei 2 aardappelen 50 gr noorse garnalen 100 gr kabeljauwfilet 1 kleine verse makreel 500 ml visbouillon 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 2 kg vissoorten: bv staartvis,makreel, wijting, schelvis, kabeljauw enz.. 1 1/2ltr water, 1 liter witte droge wijn, 1 glas cognac, 4 uien, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 prei 1 kleine aardappel 1 ui - 1 teentje look scheutje witte wijn 1 doos kreeftensoep 1 stukje verse zalm (100 gr) een scheutje tomatepuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kleine venkelknol, fijngesneden 1 prei fijngesneden 3 stengels bleekselderij, fijngesneden 4 tenen knoflook, fijngehakt 1 rode chilipeper[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 10 maart Een heerlijke soep (zonder de vis trouwens ook erg lekker als voorgerecht of zomers licht soepje) 400 gram wit- visfilet, 1 grote[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen Groenten en fruit: 1 aardappel 1 ui 1 venkel 1x sap van een sinaasappel Kruiden: zout (naar smaak) peper (naar smaak) 1 theelepel kurkuma (1[...]
Bron: smulweb.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Groenten en fruit: 1 aardappel 1 ui 1 venkel 1x sap van een sinaasappel Kruiden: zout (naar smaak) peper (naar smaak) 1 theelepel kurkuma (1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 2 kg vissoorten: bv staartvis,makreel, wijting, schelvis, kabeljauw enz.. 1 1/2ltr water, 1 liter witte droge wijn, 1 glas cognac, 4 uien, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui - 2 knoflooktenen - 1 el tomatenpuree - 2 grote tomaten - 1 aardappel - safraandraadjes - 1 rode peper - 1 liter visbouillon - Hollandse[...]
Bron: smulweb.nl