Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
voor 4 personen 1 el olijfolie 3 preien, schoongemaakt, in schijfjes 6 teentjes knoflook, fijngehakt 1 rode paprika, ontpit, in blokjes 3 takjes basilicum[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 kg. visresten (voor het maken van de basisbouillon) - 2 liter water. - 1 kg vis (kabeljauw, zeeduivel, roodbaars, grote garnalen, en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 kg. visresten (voor het maken van de basisbouillon) - 2 liter water. - 1 kg vis (kabeljauw, zeeduivel, roodbaars, grote garnalen, en[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAfgelopen woensdag was het de "geluksdag" van Keimpe. Dat betekende dat hij aan de beurt was om te kiezen wat ik die avond zou koken. Hij weet het meestal[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 rode poon ½ blikje tomaten 1 chilipeper 1 glas witte wijn 1 ui Knoflook 1 theelepel paprikapoeder 1 stengel selderij[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen 1 kleine venkelknol, fijngesneden 1 prei fijngesneden 3 stengels bleekselderij, fijngesneden 4 tenen knoflook, fijngehakt 1 rode chilipeper[...]
Bron: smulweb.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de bouillon: 1 liter water, 5/6 krabpoten, handvol inktvisjes, 1/2 kg goedkope witvis zoals koolvis of kabeljauw, zo mogelijk wat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui - 2 knoflooktenen - 1 el tomatenpuree - 2 grote tomaten - 1 aardappel - safraandraadjes - 1 rode peper - 1 liter visbouillon - Hollandse[...]
Bron: smulweb.nl