Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 900 ml visbouillon 1 laurierblaadje 1 takje peterselie 1 takje verse tijm 2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 3 preien, schoongemaakt, in schijfjes 6 teentjes knoflook, fijngehakt 1 rode paprika, ontpit, in blokjes 3 takjes basilicum[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 7 augustus ca. 400 gram witvis filets, 1 grote ui, 2 aardappels, 3 el olijfolie, 250 gram soepgroenten, 1 blik gepelde tomaten, 2,5 dl witte wijn, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen - 1 kg. visresten (voor het maken van de basisbouillon) - 2 liter water. - 1 kg vis (kabeljauw, zeeduivel, roodbaars, grote garnalen, en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 kg. visresten (voor het maken van de basisbouillon) - 2 liter water. - 1 kg vis (kabeljauw, zeeduivel, roodbaars, grote garnalen, en[...]
Bron: smulweb.nl*Ingrediënten (4 personen) 100 gr kabeljauwfilet 200 gr rouget barbet (vis) 150 gr fruits de mer (vis) 2 potten visfond (a 380 ml) 2 tomaten 1 ui 2 teentjes[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode poon ½ blikje tomaten 1 chilipeper 1 glas witte wijn 1 ui Knoflook 1 theelepel paprikapoeder 1 stengel selderij[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kleine ui 1/2 dunne prei 2 aardappelen 50 gr noorse garnalen 100 gr kabeljauwfilet 1 kleine verse makreel 500 ml visbouillon 2[...]
Bron: allrecipes.nlgegeten op 10 maart Een heerlijke soep (zonder de vis trouwens ook erg lekker als voorgerecht of zomers licht soepje) 400 gram wit- visfilet, 1 grote[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen Groenten en fruit: 1 aardappel 1 ui 1 venkel 1x sap van een sinaasappel Kruiden: zout (naar smaak) peper (naar smaak) 1 theelepel kurkuma (1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,5 kg vis (geschikt om te koken, bv. kabeljauw) - 4 eetlepels olijfolie - 1 laurierblaadje - 1/2 kopje rijst - 3 fijngesneden tomaten - 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Groenten en fruit: 1 aardappel 1 ui 1 venkel 1x sap van een sinaasappel Kruiden: zout (naar smaak) peper (naar smaak) 1 theelepel kurkuma (1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de bouillon: 1 liter water, 5/6 krabpoten, handvol inktvisjes, 1/2 kg goedkope witvis zoals koolvis of kabeljauw, zo mogelijk wat[...]
Bron: smulweb.nl