Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 500 gram kipfilet, biokwaliteit 1 middelgrote ui 4 gedroogde vijgen 1 teentje knoflook, uit de knijper 1 eetlepel vers citroen- of limoensap 6[...]
Bron: smulweb.nlZomertijd = barbecuetijd voor een heleboel mensen, maar niet voor ons. Wij barbeknoeien namelijk nooit. Het aansteken van een barbecue en zorgen voor een mooi[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 400 g kipfilet, in blokjes 1 gele paprika, zaadlijsten verwijderd en in stukjes van 2 x 2 cm gesneden 1 rode ui, in stukken 2 el olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen INGREDIENTEN KIPSPIESJES 400 gr. kipfilet 1 sjalot 1 teentje knoflook (of 1tl puree) 1/2 tl sambal oelek 2 el citroensap ½ tl djinten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 400 g kipfilet (in blokjes) 1 gele paprika (zaadlijsten verwijderd en in stukjes van 2 x 2 cm gesneden) 1 rode ui (in stukken) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kipfilets (in blokjes gesneden) 2 el balsamicoazijn 2 el olijfolie ½ potje citroenmayonaise (a 350 g) 1 rode peper (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g trostomaten 1 rode paprika (in stukken gesneden) 4 el olijfolie (knoflook-chilipeper) 1 el witte balsamicoazijn 4 el basilicum (grof[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g kipfilet 3 eetlepels abrikozenjam ½ citroen (geperst) 1 bakje romaatjes (kleine tomaatjes) 2 eetlepels olijfolie 1 teentje[...]
Bron: ah.nlMijn favoriete marinade voor kipfilet en het leuke is dat deze marinade ook heerlijke smaakt met garnalen of stukken stevig witvis. Het is zo'n makkelijk[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlZomertijd = barbecuetijd voor een heleboel mensen, maar niet voor ons. Wij barbeknoeien namelijk nooit. Het aansteken van een barbecue en zorgen voor een mooi[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn veel supermarkten kun je tegenwoordig 'kipspiesjes' kopen. Ze zitten vaak in bakjes waarin ook andere tapas worden verkocht. Helaas is aan deze spiesjes[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl