Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 6 personen 1 kg roodbaarsfilet (of een andere witvis, geen Panga of Tilapia!) 500 gr rauwe zalm(snippers) 2 grote tomaten ½ Spaanse rode peper 1 a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 100 g boter 75 g bloem 1 liter visbouillon (van tablet) 1/2 bakje dille (a 15 g), fijngesneden 4 preien, gewassen 1 bakje mascarpone (zachte[...]
Bron: smulweb.nl100 g boter, 75 g bloem, 1 liter visbouillon, 1/2 bakje fijngesneden dille (a 15 g), 4 preien, gewassen, 200 gram roomkaas, lasagnevellen, 400 gram visfilet,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg roodbaarsfilet (of een andere witvis, geen Panga of Tilapia!) 500 gr rauwe zalm(snippers) 2 grote tomaten ½ Spaanse rode peper 1 a[...]
Bron: smulweb.nlLasagne maken met vis? Bekijk deze receptvideo en zie hoe je vislasagne met prei maakt. Vislasagne met prei maken: Verwarm de oven voor op 200 graden. Smelt ...
Ik ben nog steeds bezig met het leegmaken van mijn vrieskist, voorraadkasten en koelkast. Ik was op zoek naar een recept om de dille te gebruiken die ik nog[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 100 g boter 75 g bloem 1 liter visbouillon (van tablet) 7½ g dille (bakje à 15 g) 4 preien 250 g mascarpone (zachte roomkaas) 375 g[...]
Bron: ah.nlEen lekkere Venetiaanse lasagne met vis van Jamie Oliver. Het duurt wel ruim een uur voordat het klaar is dus het is zeker geen snel receptje voor de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlWij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHier zie je de -nog ongebakken- vislasagne die ik laatst maakte. Opnieuw een succesreceptje van mijn vriendinnetje S, die ik wel moest uitproberen. Het is een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit gerechtje ontstond in m’n hoofd toen ik op de markt aan het viskraam stond aan te schuiven voor garnalen. Merlot had me gevraagd of ik een[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 4 personen 600 gr Pangafilet 2 bollen mozzarella geraspte kaas of parmezaan olijfolie Lasagnebladen Pesto peper zout 1 grote Aubergine tomatensaus:[...]
Bron: smulweb.nl