Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 kleine rode paprika, fijngesneden 1 kleine gele paprika, fijngesneden 1 kleine rode chilipeper, zaad verwijderd en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 1 scheutje olijfolie - 1 rode ui, gepeld en fijngehakt - 1 rode Spaanse verse peper, zaadjes en fijngehakt - 1 theelepel kaneel - 1 bosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g tonijnfilet Kleefrijst 400 g kleefrijst 6 dl water 2 dl kokosmelk 4 el suiker 3 el gember siroop Tempura beslag 1 eierdooier 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 scheutje olijfolie - 1 rode ui, gepeld en fijngehakt - 1 rode Spaanse verse peper, zaadjes en fijngehakt - 1 theelepel kaneel - 1 bosje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 teentjes knoflook 1 kleine ui 1 rode peper 3 vleestomaten 1 sneetje witbrood 3 takjes peterselie 1 dl olijfolie 75 g blanke amandelen 1[...]
Bron: ah.nlIk had zelf geen foto gemaakt omdat ik dacht dat het niet zo bijzonder zou zijn, maar ik vind het toch wel de moeite van het vermelden waard. Deze foto komt er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 2 theel. rodewijnazijn 4 stukken tonijn van ca. 2 cm dik 2 rode paprika's, overlangs gehalveerd en zaad[...]
Bron: allrecipes.nl500gr Bloem, 125 gram margarine, 1 ei, 1 kopje water of melk,2 blikjes tonijn, 1 uitje en sambal bajak, rode peper. Hulpmiddelen Frituurpan Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tonijnbiefstukken. 300 gr. grote garnalen (gepeld) 4 el japanse sojasaus, 250 gr. sperziebonen, 6 el. roerbakolie, 1 citroen, 1 rode peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 blikjes tonijn op olijfolie, zak penne (of andere holle pijp pasta), 1,5 bakje creme fraiche, 1 dikke courgette, 1 dikke prei, (handje vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 blikjes tonijn op olijfolie, zak penne (of andere holle pijp pasta), 1,5 bakje creme fraiche, 1 dikke courgette, 1 dikke prei, (handje vers[...]
Bron: smulweb.nl