Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 2 personen 10 asperges 10 grote gamba`s ongepeld 1 grote moot zalm 1/2 kilo kruimige aardappelen 30 gr zeekraal 4 el slagroom roomboter +/- 300 ml melk 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 400 g witte asperges 1 mespunt nootmuskaat 4 el verse dille 65 g zure room (beker à 125 ml) 150 g gerookte zalm zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 zalmfilet (diepvries) 1 kg aardappelen 2 uien 2 el olie 500 g witte asperges 40 g roomboter 2 el gedroogde dille topjes zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g vastkokende aardappels (bijv. pommes primeur, zak a 1 1/2 kg) 1 kg witte asperges 1 citroen 125 g boter 2 stukjes foelie 1 ei[...]
Bron: ah.nlHoewel ik hier in de aspergestreek zit eet ik eigenlijk weinig asperges. Nu zaten er onlangs asperges in mijn groentepakket en toen heb ik er deze heerlijke[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beHoewel ik hier in de aspergestreek zit eet ik eigenlijk weinig asperges. Nu zaten er onlangs asperges in mijn groentepakket en toen heb ik er deze heerlijke[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bevoor 3 personen 750 gram verse asperges, geschild, schoongemaakt*zout*200-300 gram Noorse zalmfilets, 2-3 dikke (ca. 1 cm.) plakken*2-3 theel. limoen- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr gerookte zalm 2 eetl Italiaanse salademix ( met gedroogde tomaatjes , pitten en croutons ) 1 kg asperges 1/2 citroen 2 eetl rucola 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gram verse blanke asperges (geschild), zout, 500 g gefileerde zalm (in 6 gelijke stukken), 1 tablet voor visbouillon, 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 750 gram verse asperges, geschild, schoongemaakt*zout*200-300 gram Noorse zalmfilets, 2-3 dikke (ca. 1 cm.) plakken*2-3 theel. limoen- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nl