Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 8 2 theelepels olijfolie 1 (2 kg) runderhaas 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 laurierblaadjes zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg runderstoofvlees 3 el plantaardige olie 2 el bloem versgemalen zwarte peper naar smaak 1 snufje cayennepeper 2 grote uien,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 tl olijfolie, extra vergine 1 kg biefstuk van de rug, circa 7,5 cm dik, zonder vet 2 grote uien, fijngesneden 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 480 ml appelsap 100 gram lichtbruine basterdsuiker 1 eetlepel mosterd 2 stukken klapstuk (runderstoofvlees) van elk ongeveer[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kleine ui, zeer dun gesneden 1.5 kg runderstoofvlees snufje zeezout snufje versgemalen zwarte peper 4 grote tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 10 900 gr stoofvlees rund, in blokjes 45 ml zonnebloemolie 4 runderbouillonblokjes 950 ml water 1 theelepel gedroogde rozemarijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk ben een wijnliefhebber. Heel af en toe drink ik in de zomer wel eens een frisse biersoort zoals India Pale Ale. Mijn absoluut favoriete bier is Rodenbach.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 600 g doorregen runderlappen ½ vleesbouillontablet 2 uien 3 teentjes knoflook 1 rode en gele paprika 1 courgette 4 eetlepels boter 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g rib-runderlappen 2 el grove mosterd 50 g boter 2 tenen knoflook 2 winterpeen 1 knolselderij 1 vleesbouillontablet 1 fles bier (op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg rib-runderlap 50 g boter 140 g tomatenpuree (blikje) 1 runderbouillontablet 3 uien 2 rode pepers 100 ml rodewijnazijn 2 el fijne suiker[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g doorregen runderlappen 2 tl chilipoeder 50 g boter 2 tenen knoflook 4 stengels bleekselderij 300 g koolrapen (panklaar, zak) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ rodekool 2 winterpenen 70 g boter 500 g biologische riblappen 4 sjalotten 10 g rundvleeskruiden 300 ml rode wijn ½ biologisch[...]
Bron: ah.nlIk ben een wijnliefhebber. Heel af en toe drink ik in de zomer wel eens een frisse biersoort zoals India Pale Ale. Mijn absoluut favoriete bier is Rodenbach.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen verrassend lekkere Siciliaanse ovenstoofschotel van magere runderlappen, tomaten, aubergine, bleekselderij, olijven en kappertjes. Het stoofgerecht wordt[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl