Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Een klein kaasplankje waar je van kan genieten als nagerecht met een heerlijke Port of een Pomerol. Maar ook lekker bij het borrelen een stuk van ca. 200 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Tomme au Marc-Frankrijk Bleu de Wolvega-Friesland Etivaz-Zwitzerland Dadels gevuld met Dolce Gorgonzola Vijgenbrood Witte druiven zonder pit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen * Verschillende kazen variërend van zacht naar sterk * Lekkere ruby port * Kweeperencompote of vijgenbrood Bereidingswijze Serveer alle[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Tomme au Marc-Frankrijk Bleu de Wolvega-Friesland Etivaz-Zwitzerland Dadels gevuld met Dolce Gorgonzola Vijgenbrood Witte druiven zonder pit[...]
Bron: smulweb.nlEen klein kaasplankje waar je van kan genieten als nagerecht met een heerlijke Port of een Pomerol. Maar ook lekker bij het borrelen een stuk van ca. 200 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen * Verschillende kazen variërend van zacht naar sterk * Lekkere ruby port * Kweeperencompote of vijgenbrood Elke dag iets lekkers! 4 x[...]
Bron: smulweb.nlDecember staat voor mij extra in het teken gezelligheid en lekker eten. Sinterklaas vier ik niet echt meer, op de chocoladepepernoten na dan maar naast kerst[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlIngrediënten 1 Zwitserse Tete de Moine-kaas (+ girolle kaasschaaf (bedieningsafdeling)) 1 voorgebakken Frans stokbrood (of meergranen Boulogne stokbrood)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ citroen (schoongeboend) 250 g verse dadels (ontpit) 50 g walnoten (fijngehakt) 2 el basilicum (fijngesneden) 250 g roombrie 150 g[...]
Bron: ah.nlAfgelopen week verdiepte ik me in het kaasplankje . Natuurlijk heb ik in mijn leven al diverse kaasplankjes gezien en gegeten, maar om er zélf een samen te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlJe eigen favoriete kaasjes Witte en blauwe druiven Bittere kookchocolade Stokbroodje Port Bereidingswijze Haal de kaasjes minimaal een uur voordat je ze gaat[...]
Bron: smulweb.nl1/2 Tete Moine (en een Girolle om hem te snijden) Pecorino kaas Hollandse blauwschimmel Kernhemmer Rucola Voorbereiding Halve dag van te voren uit de koelkast[...]
Bron: smulweb.nlVoor een divers kaasplankje reken je op ongeveer 30 gram kaas per persoon en uiteraard maak je een eigen keuze uit uiteenlopende kazen; bijvoorbeeld een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJe eigen favoriete kaasjes Witte en blauwe druiven Bittere kookchocolade Stokbroodje Port Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb[...]
Bron: smulweb.nl1/2 Tete Moine (en een Girolle om hem te snijden) Pecorino kaas Hollandse blauwschimmel Kernhemmer Rucola Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én[...]
Bron: smulweb.nl