Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 8 675 gr verse, zoete kersen, ontpit 1 eetlepel ongezouten boter 3 eetlepels witte bloem 1/2 theelepel zout 4 eetlepels ruwe[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 400 gr kipfilet 2 eetlepels olie 1 pot kersen zonder pit (350 gr netto) 1 bekertje zure room 1 theelepel sambal oelek 1 teen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 225 gr roomkaas, zacht 1 (397gr) blikje gezoete gecondenseerde melk 5 eetlepels citroensap 1 theelepel vanille extract 1 (23[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 gekookte kipfilets, in blokjes gesneden 5 eetlepels gedroogde kersen 5 eetlepels in blokjes gesneden selderij 5 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 40 450 gram verse kersen, ontpit en gesneden 120 ml ongezoete appelsap 2 theelepels citroensap 2 zakjes (van 55 gram) pectine 600[...]
Bron: allrecipes.nlDit is geen crème brûlée zoals hij traditioneel gemaakt wordt, maar het laagje bovenop geeft wel een extra dimensie aan het geheel. Het belangrijkste: het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Ingrediënten voor 8 pannenkoeken: - 1/2 liter melk, - 250 gram zelfrijzend bakmeel, - 4 eieren, - zout, - boter, - 250 gram kersen -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor 8 pannenkoeken: - 1/2 liter melk, - 250 gram zelfrijzend bakmeel, - 4 eieren, - zout, - boter, - 250 gram kersen -[...]
Bron: smulweb.nlZondag was het weer zo ver! Een wat-zullen-we-doen-dag waarop we uiteindelijk besloten een taart te maken. Het werd een kersen monchou taart. Ik moet eerlijk[...]
Bron: evelijn.blogspot.nlEen bakje vers geplukte kersen kruiste mijn pad. Ik ging onmiddellijk op zoek naar een leuk receptje. Op een Amerikaanse website vond ik een receptje voor[...]
Bron: sweetcarolinesweet.blogspot.beOnze jongste zoon at van de week voor 't eerst kersen. Hij zat te smullen! Heerlijk, kan zo genieten van 't genietende gezicht van een van m'n mannen.... Maar[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlKersen Ricotta Mousse. Om kersen te eten hoef je niet te wachten tot het kersentijd is. Kersen uit pot zijn makkelijk te gebruiken om lekkere toetjes van te[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlKersen Amandelen en Kaneel Musli Musli is er tegenwoordig in alle smaken ... Je kunt er zelf van alles aan toevoegen Vers fruit,noten en gedroogde vruchten[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVan de monchoutaart die ik laatst maakte bleef nog een restje kersen over. Bij de natuurwinkel zag ik sinds maanden weer eens een pakje Soyatoo room staan. Ik[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlEen clafoutis is een heerlijk nagerecht. Het komt oorspronkelijk uit de keuken van midden-Frankrijk en wordt dan gemaakt met rijpe zwarte kersen. Vooral in de[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nl