Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Voor het aardappeldeeg 150 g bloem ½ theel. kurkuma 100 g gare aardappel, fijngestampt 100 g koude margarine, in blokjes 1 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen VOOR VIS: 400 g kabeljauwfilets of andere witte vis 200 g gerookte makreel, zonder graten 100 rauwe middelgroot garnalen 1 ui, grof gesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 11 november Recept uit de Allerhande , smakelijk, maar niet romig zoals het daar genoemd werd, eigenlijk een beetje droog. Maar de dressing van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen VOOR VIS: 400 g kabeljauwfilets of andere witte vis 200 g gerookte makreel, zonder graten 100 rauwe middelgroot garnalen 1 ui, grof gesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlWat ik klinkt beter Fish pie of vispastei. Ik denk dat ik toch voor de Fishpie ga ook al is dat dan Engels. Sinds ik mer gerechten ben gaan koken in voorraad[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 600 g witte vis uit diepvries, ontdooid 2 ontvelde tomaten in blokjes 1 ui, fijn 3 e tomatenpuree of tomatenketchup 1 e Worcestersaus 1 kopje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 plakken witte brood zonder korst aan beide kanten besmeerd met boter 450 g pilchards met saus uit blik, fijngemaakt 250 g champignons in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr aardappels (in blokjes, 10 minuten voorgekookt); 500 gr kabeljauwfilet (in grove stukken); 50 gr katenspek (fijngesneden); 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g witte vis uit diepvries, ontdooid 2 ontvelde tomaten in blokjes 1 ui, fijn 3 e tomatenpuree of tomatenketchup 1 e Worcestersaus 1 kopje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 plakken witte brood zonder korst aan beide kanten besmeerd met boter 450 g pilchards met saus uit blik, fijngemaakt 250 g champignons in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr aardappels (in blokjes, 10 minuten voorgekookt); 500 gr kabeljauwfilet (in grove stukken); 50 gr katenspek (fijngesneden); 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nl