Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen VOOR VIS: 400 g kabeljauwfilets of andere witte vis 200 g gerookte makreel, zonder graten 100 rauwe middelgroot garnalen 1 ui, grof gesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR VIS: 400 g kabeljauwfilets of andere witte vis 200 g gerookte makreel, zonder graten 100 rauwe middelgroot garnalen 1 ui, grof gesneden 2[...]
Bron: smulweb.nl1 groot blik sardyne in tamatiesous 12,5 ml meel 1 eier 2 e Worcestersous 2 e bakpoeier 1 t aromat sout swartpeper Bereidingswijze 1. Meng baie goed al die[...]
Bron: smulweb.nlVOOR DEEG: 300 g bloem - 200 g boter of margarine - 1 t zout - 100-200 ml water VOOR VULLING 400 g kabeljauw - zout - citroensap - 1 steel bieslook, fijn - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g witte vis uit diepvries, ontdooid 2 ontvelde tomaten in blokjes 1 ui, fijn 3 e tomatenpuree of tomatenketchup 1 e Worcestersaus 1 kopje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 plakken witte brood zonder korst aan beide kanten besmeerd met boter 450 g pilchards met saus uit blik, fijngemaakt 250 g champignons in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr aardappels (in blokjes, 10 minuten voorgekookt); 500 gr kabeljauwfilet (in grove stukken); 50 gr katenspek (fijngesneden); 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nl1 kilo koolvis * sap van 3 citroenen * zout * 2 - 3 uien * 150 gram boter * 3 eierdooiers * 2 eetlepels Parmezaanse kaas * 3 eierdooiers * 2 - 3 koffielepels[...]
Bron: smulweb.nl1 groot blik sardyne in tamatiesous 12,5 ml meel 1 eier 2 e Worcestersous 2 e bakpoeier 1 t aromat sout swartpeper Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]
Bron: smulweb.nlVOOR DEEG: 300 g bloem - 200 g boter of margarine - 1 t zout - 100-200 ml water VOOR VULLING 400 g kabeljauw - zout - citroensap - 1 steel bieslook, fijn - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g witte vis uit diepvries, ontdooid 2 ontvelde tomaten in blokjes 1 ui, fijn 3 e tomatenpuree of tomatenketchup 1 e Worcestersaus 1 kopje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 plakken witte brood zonder korst aan beide kanten besmeerd met boter 450 g pilchards met saus uit blik, fijngemaakt 250 g champignons in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr aardappels (in blokjes, 10 minuten voorgekookt); 500 gr kabeljauwfilet (in grove stukken); 50 gr katenspek (fijngesneden); 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nl