Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Instructies
voor 4 personen - 4 (tamme) eendenbouten - boter en olijfolie - 10 tenen knoflook - 6 jeneverbessen - 4 takjes tijm - 2 blaadjes laurier - 4 takjes platte peterselie Ingrediënten voor de portsaus: - 250 ml. gevogeltefond/bouillon - 100 ml rode port - enkele lepels van het bra [...]
Lees het recept op smulweb.nl
Ingrediënten
- boter
- olijfolie
- port
- knoflook
- rode peper
- rode ui
- jeneverbes
- laurier
- peper
- peterselie
- tijm
- zout
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Categoriëen
- VegetarischNee
- Met vleesNee
- Met vis en zeevruchtenNee
- Met fruitNee
- Met peulvruchtenNee
- Met pastaNee
- Met groentenNee
- Met rundvleesNee
- Met varkensvleesNee
- Met gehaktNee
- Met gevogelteNee
Lees alle recepten uit smulweb.nl
Ingrediënten
- boter
- olijfolie
- port
- knoflook
- rode peper
- rode ui
- jeneverbes
- laurier
- peper
- peterselie
- tijm
- zout
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. |
FAQ |
Privacy