Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Instructies
Het malste deel van een fazant is de borst. Deze bak je het liefst zo kort mogelijk, tot een kerntemperatuur van 53 C. Dat bereik je bij wat kleinere filets al in een paar minuutjes per kant. Door deze korte bereidingstijd droogt het vlees niet uit. Fazantenvlees bevat weinig vet dus als je faz [...]
Lees het recept op oesters-en-uien.blogspot.nl
Ingrediënten
- aardappel
- bloem
- boter
- port
- prei
- wortel
- zuurkool
- laurier
- peper
- tijm
- zout
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Categoriëen
- VegetarischNee
- Met vleesNee
- Met vis en zeevruchtenNee
- Met fruitNee
- Met peulvruchtenNee
- Met pastaNee
- Met groentenNee
- Met rundvleesNee
- Met varkensvleesNee
- Met gehaktNee
- Met gevogelteNee
Lees alle recepten uit oesters-en-uien.blogspot.nl
Ingrediënten
- aardappel
- bloem
- boter
- port
- prei
- wortel
- zuurkool
- laurier
- peper
- tijm
- zout
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. |
FAQ |
Privacy