recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Bekijk alle websites


Recepten:

Gemarineerde varkenshaas met mango en[...]

Ik heb sinds kort weer een abonnement van de Openbare Bibliotheek. De bibliotheek ligt voor mij op korte loopafstand en onlangs helemaal vernieuwd. Ondertussen[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Sous vide asperges met olijfolie en citroenrasp

Het voor mij dichtstbijzijnde gebied waar asperges worden geteeld, is de Brabantse wal. Dit gebied grenst aan Zeeland en is opvallend door de steilrand: een[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Gekonfijte wilde zalm sous vide met dille

Als je goed kijkt, zie je dat deze sous vide gegaarde zalm aan de binnenkant net zo roze is als aan de buitenkant. Het lijkt zelfs wel een beetje rauw maar dat[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Lamsbiefstuk sous vide met lenterisotto

Sous vide koken (vacuümgaren) is het bereiden van in plastic gevacumeerd voedsel in een waterbad van constante temperatuur. Voordeel van deze bereiding is dat[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Aardperencake met yoghurtglazuur

Op dit moment is "Koken met van Boven" weer wekelijks op de televisie. Ik ben geen trouwe kijker maar blijf bij het zappen nog wel eens even kijken naar wat er[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Salade met gerookte zalm, avocado en gepocheerd[...]

Laat je niet weerhouden door het gepocheerde ei. Uit een discussie op Facebook onder kookliefhebbers bleek dat hier veel (hobby)koks moeite mee hebben. Daarom[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Aardpeer met room en korstje van broodkruim

Ik ben een aardpeer-liefhebber aan het worden. Gelukkig hebben we een ruime voorraad in de moestuin. Je kan aardpeer, ook wel topinamboer of Jeruzalem artisjok[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Voorgerecht van gerookte zalm, avocado en[...]

Er staan weer kleine komkommerplantjes in de vensterbank voor het komende moestuinseizoen. Vorig jaar was ik ook al vroeg begonnen met de teelt van komkommers[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Kreeft met vanillesaus

"Langouste à la vanille" is het nationale gerecht van de Comoren, een Afrikaanse eilandengroep tussen Mozambique en Madagaskar. Het wordt traditioneel gemaakt[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Moussaka met aardpeer

Moussaka wordt meestal gemaakt met laagjes aubergine en aardappel er in. Ik heb gelezen dat veel landen aan de Middellandse zee een eigen variant hebben. Ik[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Koolvisfilet met dakje van aardpeer uit de oven

Van koolvis maakt men vissticks of het wordt met een gefrituurd deegjasje als lekkerbekje verkocht. Lekkerbekjes van kabeljauw zijn nauwelijks nog te koop bij[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Gnocchi met gehaktschotel

Wat het gerecht aan uiterlijke charme mist, maakt het ruimschoots aan smaak goed. Er gaan maar liefst drie verschillende soorten kaas in deze Italiaanse[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Boerenomelet met crazy pea

Een paar jaar geleden kwam ik een blogpost tegen over het zelf kweken van erwtenscheuten. Ik heb toen uit nieuwsgierigheid gedroogde erwten gekocht en in de[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Aardpeersoep met prei en salie

Dit jaar heb ik voor het eerst aardperen uit eigen moestuin. Ik had vorige winter een pond biologische aardperen gekocht en had niet alle aardperen gelijk[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Pasta met gemarineerde garnalen en rode ui

Elke dinsdag en vrijdagmiddag staat er viskar op het marktplein in het dorp. Het dorp telt maar iets meer dan 4000 inwoners. Toch is het vrijwel altijd druk[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy