Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Ik ben dol op Duitse en Oostenrijkse broodbakkers. Ik volg hun blogs en verbaas me telkens weer over de prachtige broden die ze bakken. Dat de broden ook nog[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDit Paasbrood uit Oostenrijk, dat ook in Duitsland en Slovenië gebakken wordt, verbaasd me. Ik verwachtte een heel nat deeg op basis van de beschrijving in het[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlWanneer is een brood een luxe brood ? Voor mij staat 'luxe' voor brood met melk, boter, ei, kwark, of crème fraîche. Niet allemaal tegelijk natuurlijk. Luxe[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlHebben jullie ook zo'n hekel aan producten met vernieuwde samenstelling. Heb je net een lekkere crème, veranderen ze de samenstelling weer eens en verdraag je[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlGisteren heb ik, samen met 15 andere cursisten een hele dag mogen bakken met Lutz Geissler en Björn Hollensteiner in het Duitse M ünster. Ik heb weer veel[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlHet tweede brood dat ik bakte naar aanleiding van het programma 'Brood' van Robert van Beckhoven is dit desembrood. Ik bak graag met korrels, roggemeel, desem[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDitmaal een recept uit Linz in Oostenrijk. Ik heb deze broodjes een aantal keren gemaakt voordat ik tevreden was. Dit recept is voor 24 broodjes van 65 gram.[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlAls je begrijpt wat brood bakken ECHT is, dan stel je elk recept helemaal zelf samen. Je maakt dan precies datgene wat jij zelf lekker vindt , met de[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlBij tiramisu denk ik aan mascarpone en aan dessert. Dit taartje kun je serveren bij de koffie of als dessert. Wat heb je nodig voor een springvorm van Ø 20 cm[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIk begon dit blog in 2013 met rozijnenbrood. Hoeveel broden en broodjes er sindsdien voorbij zijn gekomen........? Ik ben de tel kwijt. Omdat ik de hele week[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVolgen jullie ook de uitzendingen van BROOD met Robert van Beckhoven? De eerste uitzending vond ik een beetje tegenvallen. Toch bakte ik naar aanleiding ervan[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVan deze taart had ik nog nooit gehoord. Ik kwam hem tegen op het internet en hij zag er zo aantrekkelijk uit, dat ik hem moest proberen. Ik heb een vlaaivorm[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlRestjes meel en bloem leiden vaak tot heerlijke recepten. Als je begrijpt hoe je brood bakt, dan kun je ieder brood creëren dat je zelf wilt. Dit is een brood[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlJe ververst je desem en dan heb je restjes over. Meestal gooi ik die weg. Maar omdat er ook nog een restje havermout stond dat op moest, besloot ik er maar[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlAfgelopen week heb ik afscheid genomen als beheerder van mijn Facebookgroep Thuis Brood Bakken . Niet omdat ik het niet leuk meer vond, maar omdat ik wat meer[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl