Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Dit weekend vertrok ik met de trein naar Antwerpen. Het werd een rit van maar liefst 2 uur langs de verschillende steden van het Brussels Hoofdstedelijk[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlJeej , ik ben helemaal terug. Letterlijk met beide voetjes op het vasteland. Alhoewel, die jeej is misschien niet zo op zijn plaats. Ik mis het leven aan[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlDelhaize kwam met een geweldige actie. In heel wat Delhaize-winkels kan je momenteel een kistje kopen met daarin allemaal gekke groenten. Gekke groenten?[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlIn deze aflevering verkennen we Mallorca en laten we ons verbazen door de showcooking op de Costa Diadema van Costa Cruises . En oja, de baard van mijn vriend,[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlVoor ik het recept voor een ontbijt vol energie met jullie deel, wil ik jullie graag wat vertellen. Ik ben een eerlijk persoon en ik zal altijd eerlijk zijn,[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlOnderstaand recept komt uit het nieuwe boek van Janneke Philippi. Bestellen kan hier: klik! Voor 8 personen: 60 gram ongezouten boter (kamertemperatuur) 150[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlVoorbije week vertrok ik als Neckermannambassadeur naar het prachtige Kopenhagen . Ik neem jullie graag mee op deze reis. Ziehier, mijn verslag over[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlLieve lezers, Morgen vertrek ik naar Schiphol, om daar het vliegtuig te nemen naar het verre Australië. Onder het motto 'soms moet je stoppen met dromen en het[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlKen je dat, die zomers waarvan je zegt 'Dit jaar ga ik zo heel veel doen!', maar je het uiteindelijk toch niet doet? Ik ken dat niet. Als klein meisje droomde[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlEén van de heerlijke gerechten die ik leerde kennen in Australië was de Pad Thai. Dat is een Thais gerecht met gefrituurde tofu en ei. Aangezien er heel wat[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlEén van de zaken waar ik echt niet kon afblijven in Australië was het bananenbrood. Nochtans ben ik geen grote fan van bananen. Zo kan ik bananen-ijs en[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlVandaag een zomers receptje met Belgische aardbeien, heerlijke slagroom en een krokant laagje bladerdeeg. Want af en toe mag je eens zeuren, toch? Wat heb je[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlVanaf vandaag zie je hier elke woensdag een dag uit mijn leven aan boord van een cruiseschip. Veel kijkplezier! Zelf zin gekregen om op reis te gaan?[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlLuchgeluk in laagjes, ook wel 'salad in a jar' genoemd, het lijkt een nieuwe trend in de foodiewereld. In een leuke bokaal bouw je allemaal laagjes, tot[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlJeej , ik ben helemaal terug. Letterlijk met beide voetjes op het vasteland. Alhoewel, die jeej is misschien niet zo op zijn plaats. Ik mis het leven aan[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nl