Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
500 g tarwebloem , 1 zakje gedroogde gist, 50 g boter, gesmolten , 150 ml melk, lauwwarm , olie , 2 sneetjes oud witbrood, 500 g[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 rode ui, 2 takjes tijm, 110 g zachte geitenkaas, 175 g zelfrijzend bakmeel, 1 tl zout, 0.5 tl versgemalen peper, 1 ei, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 komkommer, 125 gram roomkaas met kruiden, semi-zongedroogde tomaatjes, basilcumblaadjes, vers gemalen zwarte peper Was de komkommer en snijd hem in de lengte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gram broccoli, 400 gram penne, 3 el olijfolie, 2 el citroensap, 100 gram noten (gehakt), beetje bieslook, 100 gram rucola, 150 gram blauwe kaas (grof[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen frisse salade, door de grapefruit heel anders dan anders Voor 2 personen: 200 gram kipdijfilet, olijfolie, 3 tl rozemarijn, zeezout, 1 rode grapefruit, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok al weer zo'n heerlijke, zomerse salade 150 gram sperzieboontjes, 1 blik reuzenbonen, 400 gram blokjes kipdijfilet (gebakken), 1/2 komkommer, 250 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gram kipfilet, 1 el olie, 1 krop sla, 2 grote tomaten, 250 gram Bresse Bleu, 1 el sherry-azijn, 4 el olijfolie, 25 gram pijnboompitten oid, paar blaadjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 gram spinazie, 60 gram walnoten, 200 gram gorgonzola, 3 eieren, 200 ml room, 30 gram geraspte kaas, 5 plakjes bladerdeeg, 2 el olijfolie Verwarm de oven[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 g witvisfilet, evt diepvries - ontdooid, 100 g magere gerookte spekblokjes, 2 eetl. olie, 1 ui, gesnipperd, 1 prei, in ringen, 1 teentje knoflook, geperst,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 14 maart P. werd vandaag 50, dus iets extra lekkers gegeten! De lamsbout is heel langzaam gegaard, eerst even bestrijken met olie en bestrooien met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt op 26 mei Dit brood heeft wel wat weg van een brioche, er is natuurlijk veel minder boter, en geen ei in gebruikt, dus het specifieke "vettige/smeuïge"[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comExperiment: bladerdeeg in cirkels, nat maken met water, in suiker duwen. 20 minuten bakken op 200 graden. Vullen met afgekoelde custard. Lekker!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 1 bakje fruits de mer (175 gr.), 1 blikje roze zalm, 2 dl slagroom, rode pesto, scheutje witte wijn, allesbinder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen lekker zoet tussendoortje! Nodig: dadels, evenveel amandelen, pure chocolade. Haal de pitten uit de dadels en doe hiervoor in de plaats een amandel. Smelt[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comT. had weer lekker gekookt. 300 gram kipfilet, 1 el kerriepoeder, 2 uien, 1 teentje knoflook, stukje paprika, (evt. 150 gram champignons), 50 gram rozijnen, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com