Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
De meeste desembroden worden als vloerbrood gebakken. Desembrood wordt vaak geassocieerd met ambachtelijke en traditionele bakmethoden en daar hoort bakken[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet leuke aan brood bakken is dat je volop kunt variëren. En zeker als je er enige handigheid in hebt gekregen is het leuk om iedere keer weer een ander brood[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comJe kunt zuurdesem niet alleen voor brood gebruiken maar ook voor allerlei andere baksels. Er staat al een recept voor een chocoladecake met desem een een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet recept voor dit brood is simpel en gebaseerd op de 1-2-3 methode: je neemt 1 deel zuurdesem, 2 delen water en 3 delen bloem/meel. Je komt dan altijd uit op[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVoor dit gerecht mag je me -bij wijze van spreken- 's nachts wakker maken. Heerlijk!! Vooral de combinatie van sereh (citroengras), verse gemberwortel en[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comAls je dit heerlijke brood wil gaan maken moet je even vooruitdenken. Dit brood wordt namelijk met een een voordeeg gemaakt, in dit geval een biga. Een biga is[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comGisteravond had ik mijn desem ververst en vanmorgen stond hij vrolijk te bubbelen op het aanrecht. Mijn plannetje om desembrood te bakken viel echter door een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comAlweer een simpel te maken gerecht uit de Instant Pot . Ik hoefde er niet eens voor naar de supermarkt, ik had alles in huis. Voordeel van een goed gevulde[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDeze gekruide aardappels staan regelmatig bij ons op tafel. Jus of saus hebben we zelden en een kale aardappel is ook zo kaal of saai. Door ze met kruiden te[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHeerlijke zachte en luchtige lichtbruine broodjes, handig om in voorraad te hebben. Je kunt ze namelijk heel goed invriezen, ze blijven in de vriezer enkele[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe Instant Pot en ook de Crockpot Express, zijn nog steeds mijn grootste vriendjes in de keuken. Ik gebruik ze bijna dagelijks. Stoofschotels, stamppot,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVorige week maakte ik verschillende vlechtbroden, zo leuk om te doen. Toen ik jaren geleden voor het eerst een vlechtbrood maakte was ik na 5 keer strengen[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDit brood bak ik regelmatig voor onszelf, we zijn gek op zaadjes in brood. Ik heb er bij dit brood niet voor gekozen om de zaadjes eerst te weken. Nou ja,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDeze heerlijke minibroodjes smaken heerlijk bij het kerstontbijt, bij de kerstbrunch of bij een kopje koffie of thee (en uiteraard smaken ze de rest van het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet ‘secret ingrediënt’ in dit recept is roggezuurdesempoeder. Het geeft extra smaak aan de broodjes. Het poeder zelf heeft geen rijskracht en er[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com