Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ik ben nog nooit in Turijn geweest, maar volgens de auteur van het boek 'Ik wil chocola', Linda Collister, is het een hemel op aarde met onweerstaanbare[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVroeger vond ik het heel eng om Tiramisu te maken. In het recept stonden rauwe eieren en vroeger in het salmonella tijdperk was het echt niet goed om rauwe[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIedereen kent wel het tiramisu dessert. Voor het bakken van deze muffins worden dezelfde ingrediënten gebruikt zoals likeur, espresso, cacao en een fijne[...]
Bron: creaymme.blogspot.comOpnieuw een recept van een co-auteur van het kookboek 'Natuurlijk samen koken'. Vandaag is de beurt aan Karin Prummel. Karin is voedingsdeskundige en expert[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn het kader van de Toetjes; Tiramisu en Zabaglione. Tira-mi-su is Italiaans voor trek-me-op, maar dat wordt dan weer op verschillende manieren uitgelegd.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlItalië, het land van de pasta, pizza, ijs en natuurlijk tiramisu! Ik moet heel eerlijk toegeven dat dit geen toetje is die ik gauw bestel in een Italiaans[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten 125 g mascarpone (bak a 250 g) 1 eetlepel poedersuiker 1 theelepel kaneel 1 pakje amandelkerstkransjes (koekjes) zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIk zag het recept voorbijkomen op 24 kitchen en eigenwijs als ik ben wat dingen aangepast. Het resultaat was een heerlijk zoete taart/cake met een frisse[...]
Bron: gezondsmullen.blogspot.nlTiramisu is heel lekker. Het nadeel is alleen dat het vaak met rauwe eieren en met alcohol gemaakt wordt. Toegegeven, het wordt er wel lekkerder van. Voor[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlCollega A. van manlief neemt regelmatig de Allerhande of andere supermarktbladen voor mij mee waar recepten in staan. Zo ook deze week Le Magazine van V&D.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen makkelijk vooraf te bereiden maar bijzonder dessert is een trifle . Een trifle is eigenlijk niet meer dan een 'taart' met laagjes van meestal cake of koek[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlDeze maand deed ik voor het eerst mee met de Foodblogswap. Kort gezegd is dit een excuus (initiatief) van foodbloggers om iets lekkers te koken of bakken van[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlVoor de Blogswap van november mocht ik koken van het blog van Ageeth eet en kookt . Over haar kom je niet zoveel te weten, behalve dat ze stapels kookboeken[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlEerste Paasdag zit er al weer op en hier was het mooi weer. Vooral om in de tuin te werken en 'na gedane arbeid is het goed rusten' met een heerlijk stuk taart[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlMijn allereerste receptje op mijn spiksplinternieuwe blog... Dat moet iets lekkers zijn. Iets speciaals ook. En aan die voorwaarden beantwoordt deze[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten voor het deeg: - 200 g bloem - 1½ tl bakpoeder - 145 g boter, op kamertemperatuur - 80 g suiker - 65 g lichtbruine basterdsuiker - 1 eidooier[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEen cake die mij doet terugdenken aan de lange zomerse dagen aan de Italiaanse meren. Dat was de plek waar ik dit recept in mijn handen gedrukt kreeg,[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlvoor 4 personen 250 gr. aardbeien 3 el amandellikeur 250 gr. mascarpone 150 gr vanille-yoghurt 2 el citroensap 2 el slagroom 1 zakje vanillesuiker 60 gr[...]
Bron: smulweb.nl