Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Als variatie op het recept neem ik (5) verse (geschilde) vijgen in plaats van gedroogde, en breng dit met port en suiker aan de kook. En omdat ik zo 'snugger'[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen heerlijk van oorsprong Italiaans toetje met lange vingers. Makkelijk te maken en boordevol calorieën. Ingrediënten voor 8 personen: 500 gram mascarpone 4[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 4 gedroogde vijgen ((zak 250 g), in stukjes) 75 ml rode port 100 g suiker 3 blaadjes gelatine wit (pakje 12 stuks) 1 beker slagroom (250 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g zelfrijzend bakmeel 8 el lichtbruine basterdsuiker 2 zakjes vanillesuiker (pakje 10 zakjes) 175 g koude boter (+ extra om in te[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eieren 150 g witte basterdsuiker 1 tl maizena (pakje a 200 g) 100 ml rode port (ruby) 300 g watermeloen 1 cantaloupemeloen 150 g frambozen[...]
Bron: ah.nlSpeculaas Cheesecake met Tutti Frutti Ik ben niet echt een fruiteter... In het seizoen aardbeien en perziken vind ik heerlijk Dan eet ik het ook erg veel. Maar[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIk at deze Sinterklaas-Kerstachtige trifle als uitgesteld ontbijt en werd er heel vrolijk van. Als dessert na een uitgebreide kerstmaaltijd lijkt het me minder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 1000 g runderstaartstuk (het liefst de punt) 12 sjalotjes ontveld 2 dl runderfond 1 dl rode port 4 takjes tijm, geplukt en gehakt 12 nieuwe[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 2 x 1/2 dl rode Port 50 gram extra pure chocola (70% cacao) 4 eetlepels cacaopoeder 225 gram donkerbruine bastersuiker 200 gram[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 12 bonbons 12 gedroogde vijgen 100 ml rode port 2 eetlepels gepelde pistachenoten, fijngehakt 200 gr melkchocolade, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nl(Englisch readers please scroll down) Vanmorgen kocht ik op de markt voor een leuke prijs 10 verse rijpe vijgen. Lekker! Ik heb er een heerlijke cake mee[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEen trifle is een toetje gemaakt met cake, fruit, custard, slagroom, sap of alcohol (bijvoorbeeld sherry, port) en dat alles in laagjes opgediend in een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 25 personen Voor de mousse -1 liter room -1 liter yoghurt -200 ml eiwit -170 gr suiker -4 blaadjes gelatine Voor de vijgen compote -10 vijgen (in zessen[...]
Bron: smulweb.nl