Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Ingrediënten: - 125 g koude boter, in kleine blokjes - 200 g patentbloem - 50 g gemalen amandelen - 2 el lichtbruine basterdsuiker - 2-3 el volle melk Voor de[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 10 vellen filodeeg, of 4 croissants - 4 el gesmolten roomboter (alleen als je filodeeg gebruikt) - 200 g gemengde noten, bv. amandelen,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 50 ml Tia Maria - 100 g amandelschaafsel - 250 ml slagroom - 4 eidooiers - 100 g suiker Bereiden: 1. Rooster het amandelschaafsel in een hete[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 350 g gedroogde dadels (medjool), fijn gehakt - 250 g rozijnen - 170 g gedroogde cranberries - 175 g roomboter, in kleine blokjes - 175 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 180 g amandelmeel - 60 g geraspte kokos - ¼ tl zout - 250 g basterdsuiker - 4 eieren - 1 ½ tl vanille extract - ¼ tl amandel[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het fonceerdeeg: - 125 g roomboter - 125 g witte basterdsuiker - 3 g zout - ½ ei - 1 el (15 g) water - 250 g bloem - 10 g bakpoeder,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 200 g zachte boter - 200 g zelfrijzend bakmeel - 200 g fijne kristalsuiker - 1 tl bakpoeder - 4 grote eieren - ½ -1 tl amandel-extract[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de taartbodem: - 150 g koude boter, in blokjes - 250 g bloem - 25 g poedersuiker - 1ei - ½ el koud water Voor de vulling: - 100 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 300 g zelfrijzend bakmeel - 300 g donkere basterdsuiker - 150 g havermout - 250 g roomboter - 1200 - 1500 g appels (goudrenetten) - 150 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - 300 g bloem - 100 g lichtbruine basterdsuiker - mespunt zout - 200 g koude boter, in blokjes - 2 el speculaaskruiden Voor de[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 200 g zelfrijzend bakmeel - 150 g bruine basterdsuiker - 1 el speculaaskruiden - 150 g koude boter, in blokjes - snuf zout - 2 el ijskoud[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comBiscuitdeeg: - 3 eieren - 60 g glutenvrij bakmix - 18 g maizena - 100 g suiker - zout Banketbakkersroom: - 25 g glutenvrij bakmix - 2 eierdooiers. - 1 zakje[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 g blanke amandelen - 6 eieren, gesplitst - 250 g fijne kristalsuiker - geraspte schil van 1 sinaasappel - geraspte schil van 1 citroen - 4[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 150 g amandelspijs - 115 g boter, op kamertemperatuur - 75 g witte basterdsuiker - 1 tl vanille-extract - 1/4 tl zout - 3 eieren op[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de cake: - 150 g pure chocolade, gehakt - 150 g zachte boter - 6 eieren, op kamertemperatuur - 250 g suiker - 1 tl vanille-extract - 100 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 4 grote eieren, gesplitst in eiwitten en dooiers - 200 g fijne kristalsuiker - 200 g gemalen hazelnoten - 1 tl vanille extract Bereiden:[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com